Dziednieks Mairis Virsis - Krāpnieks

Cilvēki neejiet pie tā saucamā dziednieka Maira Virša!
Tā ir vistīrākā krāpšana ar ko šis mahinators nodarbojas.
Šeit arī akmens žurnāla "Privātā dzīve" dārziņā,ka viņi reklamē šādus krāpniekus,domāju,ka arī žurnālistiem būtu jānes kāda atbildība par rakstiem kurus tie publicē:(

A

Komentāri (19)

R Raby 01.03.2013

Tā ir pilnīga taisnība, ka tas tips ir tikai un vienīgi krāpnieks...skalo visiem smadzenes un izkāš naudu!!! No ekstrasensu spējām tur nav ne smakas!!!

S Sun 777 26.05.2016

Jums der pa ārstēties

R Raby 01.03.2013

Tā ir pilnīga taisnība, ka tas tips ir tikai un vienīgi krāpnieks...skalo visiem smadzenes un izkāš naudu!!! No ekstrasensu spējām tur nav ne smakas!!!

R Raby 02.03.2013

Es tādiem nekad neesmu ticējis un arī neesu gājis!!! Viena paziņa tomēr aizgāja, kuru nu nekādi nevarēju atrunāt...un tagad arī tiešām varu 100% teikt, ka šādi cilvēki ir tikai KRĀPNIEKI!!! Pārsvarā jau pie tā tipa iet tikai vecāka gada gājuma cilvēki un viņiem jau vieglāk ir sagrozīt smadzenes un sastāstīt sazin ko... Takā Maddalena pati tu esi zoss, ja vienīgais ko māki ir apvainot cilvēkus!!!:D

R Raby 04.03.2013

Tavai zināšanai es necepjos, kā tu te saki...es vnk BRĪDINU cilvēkus!!! Bet kas tev par problēmām es nesaprotu:D

M maximums 23.01.2014

Tīrākais bandīts!!Viņa dzīves vienīgā vīzija ir nauda un vēlams par neparko!Nebūtu viņam māte, kura visu dzīvi ir vilkusi to loderi un viņa bērnus, tas dzīvnieks sen jau būtu izķerts un sodīts!Bet māte pat Balto lapu dēliņam uztaisīja, jo saprata, ka ilgi vairs nevarēs IZVILKT viņu no sastrādātiem likuma pārkāpumiem!Bet pat cietumā atradās cilvēki, kuri vien nevarēja viņu sagaidīt uz cietuma nārām!Jo tad diez vai viņš atgrieztos mājās!Parasti cilvēki baidās vai jūtās neerti, bet tikai ne Mairis!Apkrāpto saraksts ir tik garš, ka mērāms gados nevis lietās.Un tam cilvēkam sasniedzot pat vairāk kā 40 gadu vecumu, pat grama nožēlas par pastrādāto nav nācis klāt!Viņam patīk dzīvot labi, bet ne jau ar tādām metodēm!Jo šajā gadījumā cieš cilvēki, kuri ir atlikuši sava speciālista ieteikumus un ārstēšanas profilakses, aizvietojot tās ar KRĀPNIEKA FANTĀZIJAM un izmestu vējā naudu!Ja kādi jautājumi, jautājat!ATBILDĒŠU!Jo es šito fruktiņu pārāk labi pazīstu!

J jampadracis 08.07.2014

Mairis Virsis bija atsūtīts kā " izsitējs" uz vienu privātīpašumu Siguldā 2013. gadā. Viņu tur uzaicināja persona, kas sevi dēvē par " psiholoģi ...utt" Selga Vītola. Viņš mājas īpašniecei klaji pateica: Tu līdz Ziemassvētkiem nenodzīvosi! Kad atbrauca policija, aizlaidās. Suns zina, ko ēdis. Paldies Dievam, tie cilvēki ir dzīvi vēl šodien. Tā kompānija ir viena zombiju brigāde, kura bez nopietniem izglītības dokumentiem " ārstē" cilvēkus. Iziet kaut kādus kursus dažu stundu garumā un uzdodas par dziedniekiem. Turieties no viņiem pa gabalu!

V vidzeme12 03.02.2015

Beidziet muldēt!!! Šis cilvēks spēja palīdzēt gan man gan manam bēŗnam!!! Ja, tas prasija vairāk laika un līdzekļu nekā biju plānojusi, BET rezultāts ir!!! Problēma, kas mani nomāca 25 gadus pateicoties Maira palīdzībai atkāpas!!! Paldies viņam. Arī bērnam ir kļuvis daudz labāk. Rej jau tikai tie, kas nedara lietas līdz galam un līdz ar to nesasniedz rezultātus!!!

D Dace Iepa 03.02.2015

Mūsu Džūlija Vanga gan rakstīja pēdējā žurnāla intervijā, ka viņa par cilvēku sāpēm naudu neiekasē un tie kas iekasē ir krāpnieki, jo ja tev ir spējas prasīt naudu nedrīkst

S Sabinee 07.01.2016

Nejiet pie vin arstet alkohola atkatigoss jo izkrapa tik naudu un pateicaka bezcerigs gadijmms

S Sun 777 26.05.2016

Tik slikti runāt par cilvēku bet gan jums viss atnāks atpakaļ dzīve dubultā

M mokar 04.02.2016

Viņs pats pēdējais dzērājs un slims ar C hepotītu,kāds no viņa dakters,bezcerīgs alko cilvēks, sagrozīt smadzenes un sastāstīt sazin ko viņs gan prot!KRĀPNIEKS

S Sun 777 26.05.2016

Jūs visi esat tik nožēlojami cilvēki , jums nav savas dzīves nemaz .Kā varat teikt ka vins ir slims un alkoholiķis ja viņu nezināt . Man liekas ka esat slims pats ar galvu un diez vai palīdzes jums vairs .

S Sun 777 26.05.2016

Tik slikti runāt par cilvēku. Gan pats dabūsiet tādas slimibas un to novēlu jums

A Alex Egers 26.09.2016

Es domāju tā - nu nevar prasīt naudu (lielu naudu) par spējām (ja tādas ir), kuras tev ir iedevis Dievs. Varbūt pirmajā reizē kādus 10 eiro par pieņemšanu (sava laika ziedošanu), un tad - ja cilvēks jūt, ka šim paliek labāk, tad lai pats sirgstošais arī nosaka atlīdzību (vienam 50 eiro ir jūtama daļa no pensijas - citam vienas dienas ienākumi)

S Sun 777 07.10.2016

un tad jau par arsta vizitem ari nevajadzetu maksat .

T Trololololololololo 27.10.2016

Kads vispar sakars ir gimenes arstam un dziedniekam? Īstam, (uzsveru uz ĪSTU), dziedniekam spejas ja ir, tad tas ir dieva dotas, un ko dievs devis ar to nedrikst pelnit. Gimenes arstam ir spejas? Vinam dievs ir ko devis? Ne, ta ir plika izglitiba tikai. Ja nezini atskiridbu tad ne..... Skaidrs ka esi uz vienu roku ar to zagli un sarlatanu. Man tava vieta butu kauns "slavet" tadu cilveku, par kuru ir vairak sudzibas nekā laba.
Un par tiem taviem velejumiem, kaut citiem piemestos kaites, skaties ka pasam nepiemetas. Un vispar pretigs cilveks tu esi ja ta vari runat. Bet nu tev vel jaapaugas.

A Andris Kārlis Egle 30.05.2017

AIvars Garkalns - pseido zintnieks, dziednieks, auru noteicējs - 5 vienā produkts.
http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/592053-prokuratura_policijas_operacijas_gaita_pec_parizes_slaktina_uzspridzinajies_marokas_izcelsmes_belgis/comments
2016.g. 15, janv. Komentārs :” Vot , vot ! Jau pērno ruden Varakļānu zintnieks ,dziednieks un pareģis Garkalns sacīja , ka šajā januārī varot būt sniegs . Un redz kā piepildījās ! Tauta esiet modra .“
Nu nav viņš nekāds zintnieks, gudri skalo smadzenes, gudri runā par jebkuru tēmu. Liekas, ka reālu darbu nav strādājis kopš padomju laikiem. Nu kaut kāda naudiņa nāk. Ir jau cilvēciņi, kas maksāp ar tukšu salmu kulšanu, iedziļiņāšanos visumā un čakru sastellēšanu, kurs viņs toč neredz.

V Vladimir Jerjomin 04.02.2020

Хочу предостеречь всех от контактов ( тем более деловых) с этим человеком. Он Мошенник! В его практике заказывать различные услуги и потом обещаниями и обманом не платить за них. Мне он не оплатил 1500 евро за перевозку своего груза из Риги в Кальп ( он недавно переехал туда всей семьей). Если этот человек обманул еще кого то, обращайтесь, у меня есть его адрес и номера телефонов. Его дочь Кристина постарается удалить этот пост или закрыть страницу, но я размещу его на многих группах ФБ в Испании, Украине ( он там сейчас промышляет) и Латвии.

Цель этого поста предостеречь порядочных людей о возможном обмане при сделках аренды/продажи квартир, и оказании различных услуг этому человеку.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes