www.sudzibas.lv Heinrihs-Gāze Nemākuļi un krāpnieki

Heinrihs-Gāze - Nemākuļi un krāpnieki

Aizdzinu pie šiem autiņu uz gazes iekārtas uztādīšanu, šie kaut ko ķepu ļepu saliek zvana ir gatavs aizbraucu pie šiem skatos motora plastmasas uzliku salauzuši, kaut kādas trubas un vadi karājas, parasu kas tas i, r šie saka tā jābūt. Bagāžniekā ielika balonu rezerves riteņa vietā, balons pa lielu nevaru aiztaisīt nodalījuma vietu ciet paliek 10 cm sprauga, balona stiprinājumu uzstaisa no sraūsējuša dzelža un ar vannas balto akrilu nosmērē spraugas. Pa slonu kāds grāpstijie ar eļļainām rokām, viss vienā eļļā.
Pats labākais sarunājam cenu 650 ls viss ok. Smaksāju naudu saku vajag čeku ""ja gribat čeku piemaksājiet PVN starpību un būs jums čeks" kaudkāds "Bomžu kantoris" atvainojos par izteicienu.

A

Komentāri (26)

M moisha 11.07.2009

tevi piekāsa vismaz uz 50%

R Raivis 12.07.2009

Vajdzeeja pateikt, lai izdara darbu, kaartiigi, nomaina tev to plastmasu, kuru salauzushi, un tikaj tad maksaasi.Kas attiecaas uz ceka nedoshanu vajdzeeja pat to informeet VID.
Bet citaadi tu esi baigi ieberzies samaksaajis stipri pa daargu par nekvalitatiivu darbu.

A Antris 12.07.2009

Kādā servisā Ogres rajonā es vienkārši "meistaram" sadevu pa muti par piesmērēto mašīnu.

J janis 12.07.2009

Piekrītu ka šie ir nemākuļi-manam autiņam ar nazi kaut ko bakstot vados, nosvilināja ESP releju.
Neiesaku pie šiem braukt!!!

Q Q.r. 17.07.2009

Pilnīgi piekrītu! Esmu ar viņiem saskāries un ir bijušas problēmas.

A anomīmais 07.08.2009

Lohs tas Heinrihs! Šodien vini man ateicās pa garantiju mainit Gāze kompi, esot pats vainigs ka braucu pa peļķēm. Uzlikuši kompi pie riteņa arkas ar štekeriem uz leju-kā lai tur mitrums netiek!!! Mīļie cilvēki esiet ar šiem ļautiņiem uzmanīgi. Mājas lapā visādus sviestus sarakstijis, bet savus solijumus nepilda,

J Janushenoks 30.01.2010

Oo bljiin, un es tieshi domaju pie shiem dzīt uzstadit gazes iekartu!!Mekleeju mekleeju atsauksmes, visur tik labas tik labas un rekaa izraadaas ka nemaz tik labi nav shie!!Buus ko padomaat, jaapameklee veel kaads alternativs variants!!

V vilnis 18.06.2010

slikts serviss jo isteniba vini neko nemak, pat noregulet atgazes nevar .atbraucu no tehniskas apskates kur man radija sausmigi par daudzlielu izpludi bet pie vinim vis esot labi vis pa nullitem.nu baigie meistari.

G gatis 02.09.2010

Loti labs servis
visas problemas veiksmigi tikusas atrisinatas
esmu loti apmierinats.
neticu ka pa Heinrihu var ko tadu rakstit

A Arturs 02.03.2011

Pagaidām man viss bija OK. kopš ieliku jau kādus6 tūkstošus nobraucu. viss kā solīts : tā arī saņemts 1:1.
Nu saņemts pat bišku vairāk kā solīts :)

č Čoms 02.03.2011

Bet cik forši maš1īnas ar šādi uzstādītām gāzes iekārtām svilst!Pats savām acīm redzēju kā vadītājs un pasažiere na hodu leca no degošas mašīnas!

R Raivs 15.04.2011

Nu tad kāds var padalītes un pateikt kur var ielikt normālu gāzes iekārtu Audi 100 C4 2.3??

A Arturs 25.08.2011

Nupat atkal biju pie Heinriha. Nu jau 20 tūkstoši ar viņu iekārtu kā nobraukti.
Sāka tā iekārta pīkstēt pēc aizdedzes izslēgšanas a la gāze būtu pie beigām. Nu braucu turp diagnosticēt.
Pieslēdza kompi, pieregulēja, pīkstulis pazuda. Esot tādēļ bijis ka kārtējā apskate tuvojas - brīdinājums.
Nekādu maksu par šito darbu neņēma. Esmu apmierināts.
Sakiet svilst... saka jau arī ka virzuļu galva sasprāgst...nu vismaz gāzes balons, tā stilīgi - kā filmās :) Viss taksometru parks airbalticam jau ar gāzi brauc. Pieņemu nobraukums viņiem lielāks kā man - ierindas lietotājam. Tad jau drīz pilsētā pa svilušam vai sasprāgušam taksim šur tur parādīsies :)

A Archis 30.11.2011

Pavasarī pie Heinriha uzliku jaunu iekārtu.Pirms tam gadus četrus braucu ar gāzes iekārtu, kura morāli un fiziski bija jau novecojusi(gāzes padeve caur maisītāju ieplūdes kolektorā).Motors mēdza dažkārt izšaut un dinamika arī nebija apmierinoša(dzinējs 3.0)Uzlika jauno iekārtu ar iešprici un viss notiek!Pie 1000km biju uz kontrolpārbaudi.Mērijumi, regulēšana, hermētiskuma pārbaude...viss korekti un laipni(Ls 0.00).Šobrīd 8000km aiz muguras, problēmu nav bijis, pie 15.000km paredzēta apkope Ls 15-25.Esmu apmierināts gan ar darbu, gan kvalitāti.Ar gāzi braucu kopš 90-tajiem, ir bijusi iespēja salīdzināt...kopumā sešām dažādām automašīnām.

D dzhuris 12.09.2012

Sūda kantoris, sola vienu, izdara citu un pēc tam neuzņemas pat kripatiņu atbildības par sapistu motoru. Tie kas domā likt gāzi uzreiz jautājiet vai ieplūdes kolektors tiks noņemts uz brīdi, kad tiks urbtas sprauslas, nenoņemot būs pilni cilindri ar alumīnija skaidām un iznākums var būt nepatīkams.

E ernijs 19.09.2012

Labākais serviss un gāzes iekārta, personāls ļoti atsaucīgs. Braucu jau divus gadus un esmu ļoti apmierināts. Ja kāds grib pa lēto labu tad tā tas nenotiek, ja kaut kas salauzts tad tā tas droši vien jau bijis. Otrdien braukšu uzstādīt papildus gāzes balonu un neizslēdzu iespēju esošo BRC gāzes sistēmu nomainīt pret Henriha piedāvāto, jo iepriekšējās mašīnas iekārta un apkope apmierināja ļoti!!!

Arnis.

S Sunny 16.05.2013

Neesmu no tiem, kam patīk sūdzēties un kašķi meklēt, bet pat mans mērs beidzot ir pilns: esmu absolūti neapmierināts ar Heinrihs- Gāze servisu. Regulēt un pārregulēt esmu pie viņiem bijis vismaz 5 reizes pēdējo 5 mēnešu laikā, tad viņi man apgalvoja, ka gāzes iekārtai neesot ne vainas, jāremontē mašīnas aizdedze, rezultātā izgāzu vēl 50 Ls, ar benzīnu iet kā zvērs, ar gāzi vēl joprojām raustās. Vēl vienu reizi šie konstatēja gāzes noplūdi, tipa, sataisīja, bet ik pa brīdim uzsmird vēl joprojām. Kolēģis savu iekārtu arī uzstādīja pie viņiem, pāris reizes brauca novērst tosola noplūdi, vēl par garantiju šim samainīja gāzes šļaukas, jo gāze smirdot caur tām šļaukām, efekta nav, smird vēl joprojām. Katru reizi, kad šie kaut ko dara zem motora pārsega, visādu plastmasu tur paliek arvien mazāk. Ar vārdu sakot, gāzes iekārta ir baigi labā lieta, bet nomēriet 10x, pirms brauciet uz Heinrihs- Gāze!

M magnums 12.09.2013

Pirms devos uz Ganību Dambi 25a izlasīju komentārus, konstatēju ka pozitīvu atsauču ir vairāk nekā negatīvo.
Aizbraucot uz servisu, saskāros ar labu apkalpošanu, kvalitatīvi paveiktu darbu, un atsaucīgu kolektīvu.
Domāju ka sūdzībās aprakstītas nedienas ar henrihs gāze ir garām, un serviss strādā jaunā kvalitātē.

M magnums 12.09.2013

Esmu apmierināts ar kvalitāti un apkalpošanu.

vitālijs 25.06.2014

Labdien! Ņemot vērā ka pārsvarā komentāri un atsauksmes ir 2009 - 2013 un ar katru gadu tie uzlabojas un labāko pusi.
Šobrīd meklēju kur ielikt gāzi savam VOLVO S 80 / 2001 G. 2, 4 BENZĪNS AUTOMĀTS
Esmu izdomājis likt servisā - "Heinrihs Gāze"
Tad jau redzēs. Vadoties pēc atsauksmēm ir grūti spriest vienmēr būs ari pa kādam negatīvam komentāram tas nu ir gaidāms visur jo nevar izdabāt visiem un visur. Tad jau redzēs... Ielikšu gāzi tad jau plānoju pastāstīt te kā gāja un vai esmu apmierināts. (gāzi liks uz Jūlija sākumu datumiem 2014 gada.)

Komentāri ko atradu ir arī te attiecībā uz šo servisu to var apskatīt te:

http://www.autoserviss24.lv/autoserviss/1256/heinrihs-gaze#comments

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes