zaz 989

man piedāvāja jaunu auto zaz989 vai kāds var pateikt kas tas ir par auto vai būs gana labs pasaules apceļošanai jo es no tehnikas neko nesaprotu.esmu sanitārs,nēsāju pīles.

P pēteris 09.08.2009

Atbildes (5)

M Māris 10.08.2009

Mašīna ir ļoti atsaucīga uz akselerēšanu un dažādiem sportiskiem manevriem. Tehniskās izturības ziņā tai problēmu nav, jo motors atrodas aizmugurē, kā jau katram sevis cienošam sporta auto. Pat Pirmā formula šo tehnoloģiju ir aizguvusi tieši no ZAZ. Ja nu tomēr māc šaubas par motoru, tad var iebūvēt vēl vienu priekšā un var darbināt abus vienlaicīgi, tādā veidā dubltīgi palielinot jau tā iespaidīgo jaudu. Tā kā auto ir sportisks, tas ir izgatavots no īpašiem kompozītmateriāliem, līdz ar to auto nav smags, kas nesagādās grūtības to izcelt no kādas smilšu bedres, ja nu sanāk iestigt. Vēl jo mazāk problēmu tas radīs cilvēkam, kurš ikdienā fizisko formu ir uztrenējis, nēsājot pīles.

P pēteris 10.08.2009

paldies par izsmeļošo atbildi ,bet runājot par kompozītmateriāliem es dzirdēju ka ir tāda mašīna ''Trabant'',un tai esot labāki materiāli ,bet tikai ir dzinējs kaut kāds divtaktu,.Kas tas ir par zvēru nezinu lūdzu atbildiet.

U Uģis riktigais 11.08.2009

2-taktu ir tāds dzinējs,kas iet ka pulkstens,proti,tik-tak-tik-tak...
Ceru ,ka vēl kāds ir dzirdejis par auto motoriem,kas iet kā pulkstens.

š šeherezade 11.08.2009

Un medicīnas darbinieki vēl čīkst,ka algas mazas un vēl sazin kas....Ja pat pīlīšu iznēsātājs jau tik daudz pelna,ka var apcelot pasauli un vēl ar zaz 989,tas jau vispār ūberkruti!!!!:D:D:D

P pēteris 15.08.2009

saproti šeherezaz man tam auto bija ilgi jāstrādā var teikt,ka esmu iznesis veselu dzelzsceļa cisternu ar''pīlīšu'' saturu un godīgi krāju naudu auto iegādei,un lai apceļotu pasauli ar auto vajag tikai degvielai.tagad man piedāvāja kaut kādu ''oku','nezinu teica ka esot ietilpīga,un uģi pastāsti man tuvāk par to dzinēju kas iet kā pulkstenis.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes