www.paysurveys.info

Gribēju jautāt vai tā ir aptiesība, ka tur varot nopelnīt naudu aizpildot anketas? vai kāds ir mēģinājis? Izklausās jau aizdomīgi, bet tomēr vilinoši.

I Inese 24.03.2009

Atbildes (3)

D Dainis 26.03.2009

Es šito zinu jau kaadu meenesi darbojos poagaidaam sanaacis nopelniit 1500$ no saakuma ir jaaiegulda darbs registreejoties tur daudzaas kompanijaas bet peec tam jau ir vieglaak. Domaa pats!

O Oskars 16.04.2009

Nav viss vilinoshi! Jebkaads piedaavaajums kas muusu laikos izklausaas vilinoshs ir tikai lai pievilinaatu cilveekus un dabuutu vinju naudu.
Ja reaali padomaa vai tad tagadeejos laikos buutu piedaavaajums pelniit Ls 1,500? Ja taads eksisteetu, tad to momentaani izkertu.
Var jau aiziet pameeginaat, bet tikko shie prasa naudu tad ir skaidrs ja to naudu dosi, tad nekad atpakal nedabuusi nemaz nerunaajot par kaut kaadu pelniishanas iespeeju.
Pilniiga kraapshana!

D D!rshana 17.05.2009

Izkrāpj startam nepieciešamos $$$, tad kontā "itkā" krājas nauda. Saņemt viņu nav iespējams, arī uz e-pastiem vairs neviens neatbild...

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes