Western Union

Man atnāca uz e-pastu vēstule kur rakstīts ka esmu laimējis 10,000ls kautkāda "Western Union KAMERŪNA Ziemassvētku iepakojumā". Vai tā varētu būt taisnība, vai ari kautkāds naudas izspiešanas veids?

S Sandis 09.11.2009

Atbildes (10)

E Esessesesseses 09.11.2009

sandi, nu tiesu tiesaam!!!vai ir veel taadi idioti, kuri saadu lietu patiesumu jebkaadaa veidaa apsver? ja ir, tad varbuut saada veida debilas krapnieciibas japiedzivo, lai pratinjs beidzot atnaktu maajaas..

S Sandis 09.11.2009

Nē nu pēc tā teksta ko man viņi atsūtīja pēc krāpniecības neizskatās, ne tur ir rakstīts ka man ir kautkas jāiemaksā lai saņemtu naudu, vai kas cits, vnk rakstīts ka es esmu laimējis kautkāda tur loterijā un viss :D nu izklausās jau patiešām jocīgi ka tev kāds vienkārši uzdāvina 10,000 LVL, bet pagaidām krāpniecību nesaskatu.

в Вадим 09.11.2009

Un starpictu man tā vēstule atnāca 8. novembrī, es viņiem esmu atbildējis ar trīs vēstulēm, bet atbildi pagaidām neesmu saņēmis!

B Baņkieris 09.11.2009

Sandi, tā ir vistīrākā krāpšanās!
Padomā loģiski,
1)- ja Tu būtu ko laimējis, tad Tev neliktu neko maksāt, bet gan palūgutu bankas kontu un vienkāršī pārskaitītu naudu;
2)- vai tad esi piedalījies kādā šāda tipa loterejā?;
3)- uzraksti viņiem atbildi un tajā ieraksti teikumu, "LAI VISUS IZDEVUMUS SEDZ NO LAIMESTA SUMMAS", domāju ar to Tava sarakste beigsies!
Bet ja jau šādas vēstules ceļo, tad jau atrodas idiotiņi, kas tam notic!
Katrs pelna kā māk!
Uz lohiem turas pasaules varenie!

š šeherezade 10.11.2009

Ha,ha,ha,vilinoši,vai ne?Arī man ir šādas vēstules nākušas par it kā laimētām iespaidīgām summām,arī neprasīja neko ne maksāt ,nekā.....Uzreiz jau sapratu,ka kārtējā krāpšana,jo zinu,ka neesmu nekādās tādās loterijās piedalījusies,bet tā kā man ir viens konts,kur nekādi naudas līdzekļi netiek apgroziti,tad iedevu viņiem to konta nr,pēc laika atnāca atbilde,ka man esot jāzvana uz ārzemju nr,lai kaut ko precizētu....Domāju,ka tas arī bija maksas nr.ar kura starpniecibu man tiktu izkrapta nauda par sarunu....Jā,bet atrodas samērā daudz lētticigie,kas vēl uzķeras uz šādiem ''labvēļiem''....

P pufa 10.11.2009

Man jau pilns skapis un pagulte ar vinnēto naudu šitajās loterijās. man ar visu laiku nāca- katru dienu, ka esu vinnējusi miljoniem USD vai britu poundus, līdz man apnika un atbildēju viņiem, ka nespēju tērēt laimestus, lai aplaimo citus, nu tagad Sanda kārta peldēt naudā. Tikai maniem vinnestiem nebija nekāda sakara ar WU.

R Raivis 13.11.2009

Nu tad iemaksaa!Varu galvot,ka nekaa nesanemsi un vispaar,tu esi dzirdeejis,ka kaadreiz par laimesta sanemshanu kaads maksaa?Lai tad vini atvelk no tava laimesta cik viniem vajg.
Par shitaam kraapshanaam pat bija raidiijums pa tv.

K Kašķis 13.11.2009

Kā var nesaskatīt krāpniecību??!! :) Tādiem kā Tu ir tikai viens veids kā no šitā izārstēties - Tu samaksā vienreiz, lai Tev atsūtato laimestu. Visas nākamās reizes mācēsi saskatīt krāpniecību :)

Bet vispār, atsūti man savus kontaktus, man tieši priekš Tevis ir noklīdis pasta sūtījums no Anglijas Karalienes, es pārsūtīsu, tikai tā ir liela kaste un Tev vispirms man jāapmaksā pasta izdevumi, 55 ls, tikai tad izsūtīsu :))

A aicis 13.11.2009

Es jau reizes piecas esmu laimējis pa 500 000 visādās naudās.ESMU STāVUS BAGāTS!Un tad vēl ar vēzi slima tante no Āfrikas grib ar mani padalīties savā naudiņā,kautkāds Štatu armijas kareivis ir Irākā kaut ko pieslēpis,un arī grib padalīties..

P Pele 26.11.2009

Loterijas pamatlikums - ja neesi piedaliijies loterijaa, tu neko nevari vinneet. un neesi leetticiigs. Neviens tev neko nedos, nosuutiisi tikai viniem to naudinju, ko prasa, un viss - aizmirsiis par tevi. Drosvien katru dienu kaadi padsmit leetticiigie vinjiem iemaksaa to naudinju, naivi cereedami uz baigo laimestu :D ha. internetaa kraapnieku netruukst. un izskataas, ka netruukst arii naivo jeerinju, kas uz tiem uzkjeras :D

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes