Vidusskolas Rīgā

Kura labākā pēc jūsu domām un kādi ir + un -.-Rīgas Valsts 3. ģimnāzija-Āgenskalna Valsts ģimnāzija-Rīgas 49. vidusskola-Rīgas pilsētas 2. ģimnāzija-Rīgas Hanzas vidusskolaVai tomēr jūs iesakat kādu citu skolu.

B Beate 06.11.2011

Atbildes (14)

D Direktors 07.11.2011

Tas atkarigs no Tava macina biezuma un maksatspejas,ari,protams,no Tava bernas galvas.LOXI sajas skolas nav vajadzigi.Videjam jabut ap 7,5.minimums

S sh 08.11.2011

Rīgas kultūru vidusskolu,bet tieši tā pat kā augšminētās,jāmācās labi.

A Andrejs 17.11.2011

Rīgas Klasiskā Ģimnāzija ir labākā!!!;-)

S Smēķētājs 21.11.2011

Labāk ej vakarskolā un brīvajā laikā ej strādāt. No tām visām ģimnāzijām un licejiem nav nekāds jēgas ja galvā nekā nav. Vakarskolā, tāpat kā ģimnāzijās tiek iegūta vispārējā vidējā izglītība. Pabeigsi to ģimnāziju un būsi kā no laivas izmests. Var jau teikt, ka tas ir prestižs pabeigt ģimnāziju, bet kad ir jāsāk strādāt, tad no tā ģimnāzijas papīra nav nekādas lielākas jēgas. Ja pabeigsi vakarskolu, tad tev būs gan vispārējās vidējās izglītības atestāts(tāds pats kā ģimnāzijās, bet skolas nosaukums tikai atšķirsies, he), gan darba pieredze, jo pārsvarā vakarskolnieki strādā. Un kas attiecas uz mācībām. Neviens tev neliedz mācīties uz desmitniekiem vai devītniekiem vakarskolā. Pats iesaku Rīgas 9. vakara maiņu vidusskolu. Tur var iet 2x nedēļā neklātienes nodaļā un nebūsi sliktāks kā glamurīgais ģimnāzists. Arī izcilnieki un teicamnieki vakarenēs nav nekāds retums.

J Jennylee 21.11.2011

Nothnig I could say would give you undue credit for this story.

A aqxyyt 22.11.2011

n4pdWc ujrrykxxdwok

N Noieksas 22.11.2011

Nekada gadijuma uz vakarskolu-tas ir pedejais variants.ko no normalas skolas izmet-tie dodas uz vakarskolu,lai iegutu tik karoto papiru-vsk apliecibu.Ja jau gribas macities elitaraa skolaa-noteikti jaiet uz kadu no centra skolam ,bet jarekinas,ka tas Jums drusku maksas.Nerakstitais zelta likums

Y yzvynkerroa 22.11.2011

Nuu64Q , [url=http://gvhduhnzords.com/]gvhduhnzords[/url], [link=http://fyzifogzqici.com/]fyzifogzqici[/link], http://uzoacxnhxbbf.com/

B Beate 26.11.2011

bet Rīgas Klasiskā Ģimnāzija tur māca visu krieviski? Jo mājas lapa ir krievu valodā.

K kyevfz 30.11.2011

a2gGy6 dzlifqdrspnl

Q qeztdeygl 04.12.2011

oa5Iha , [url=http://efahtbstjqex.com/]efahtbstjqex[/url], [link=http://mnosieyxzhmc.com/]mnosieyxzhmc[/link], http://poybsawoznwd.com/

S Students 04.12.2011

Ej uz tehnikumu, kur papildus vari iegūt kādu profesiju.
Pabeidzu es videni. Pēc 12. klases sapratu, ka lielākā daļa skolā iegūto zināšanu nevienam nav vajdzīgas, bet manas spējas konkurēt darba tirgū pielīdzinās nullei, jo reāli neko darīt es neprotu.
Augstkolā iestājoties saskāros ar to pašu, māca 100 priekšmetus, bet reāli par manis izvēlēto tēmu nodarbības ir labi ka 10%. Tulit jau būšu absolvējis, bet reāli neko darīt es atkal neprotu.

B Beate 05.12.2011

Nu tad kādu tehnikumu jūs iesakāt?

S Students 05.12.2011

Nav bijusi saskarsme ar tehnikumiem, tepēc ieteikt kādu konkrētu iestādi nevaru. Vienīgais, ko varu ieteikt ir tas, ka sākumā jāizdomā, par ko gribi kļūt, kas interesē. Tad atrast visas mācību iestādes, kur iespējams apgūt doto profesiju (jāskatās, lai obligāti mācību procesā var iegūt arī vidējo izglītiību, jo ir arodskolas, kur iegust tikai amatu, bez vidusskolas atestāta). Un tad no saraksta izvēlēties mācību iestādi vislabāk atbilst sevis izvirzītiem kritērijiem, piemēram - mācību maksa, attālums no mājām, piedāvātais mācību plāns utt.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes