VIASAT

Man šodien piezvanīja(nr vietā rakstīts "nezināms nummurs") un teica, ka mans mob. nr esot laimējis VIASAT komplektu.Par kartiņu jāmaksā 16 Ls, ikmēneša maksa 9.90 Ls uz diviem gadiem. Uzstādīšana ir bez maksas.Jāapmaksā tikai meistara ceļa izdevumi-0.25 Ls par km..Nosaucu savu p.k., vārdu, uzvārdu un adresi..lasot cilvēku sūdzības par VIASAT, sāku šaubīties par izvēli..baidos, ka manis dotie dati var tikt likti šaubīgās lietās ;( VIASAT liks šo ceturtdien...

R Rozālija 07.09.2009

Atbildes (13)

K konti 07.09.2009

VIASAT uz mulkiem jau ker,klienti beg prom no siem,man solija 6 abon.maksu bet rekini nak uz 15 Ls,gribeju atslegties,draud ar soda sankcijam,lidz pavasarim sie kretini ir japacies.Neticiet nevienam vinu solijumam un mistiskiem vinnestiem.

š šeherezade 07.09.2009

Nekur viņi tos datus neizmantos un kur gan tos ļaunprātīgi vispār var izmantot???Tad jau mēs nevienam un nekur vairs nedrīkstētu teikt ne savu vārdu,ne uzvārdu,tas gan būtu jautri!!!!Mums Viasat ir jau otro gadu,nu nezinu,pagaidām nav problēmu bijis,ja tiek slēgts līgums,kur viss ir rakstīts.....Cita lieta ,ja paraksti līgumu un tikai tad sāc lasīt,ko esi parakstījis!!!

U Uģis riktigais 07.09.2009

Esmu laimigs,ka man viņš nav.Man te jau pāris cilveku stastijusi,ka viasat maina tarifus virziena uz augšu,kad pašiem ienak pratā.pagājušā menesī bija 29ls,bet par šo jau 34lati.šie atteikusies,samaksājuši sodu 120ls,bet tad piezvanija un teica,ka sods vel 5 ls par nokavētu dienu,jo nav karte atdota .

V Viasatsss 07.09.2009

Mūc pa gabalu no viņiem :) Man liekas ka tas ir dārgi priekš tevis - visiem. Pa 1ls mēnesī - varētu vēl padomāt

E es_se 08.09.2009

Uģis Riktigais:
pagājušā menesī bija 29ls,bet par šo jau 34lati

Kur Tu "rāvi" šitādu ikmēneša maksu? Ja tie pāris cilvēki, kas Tev to stāstīja vairākus mēnešus nemaksā par pakalpojumiem, tad paši vien vainīgi, ka ik ar katru mēnesi rēķinā pieskaitītā maksa pieaug. Tādas ikmēneša maksas - 29; 34 Ls nav- nevajag tikai runāt, to, kas nav...

M Māris 08.09.2009

Man arī ir VIASAT apmērām gadu. Man ir lielā programmu pakete, kur es maksāju 15 LS mēnesī automātiski nēkādu problēmu nav, bet tas ka tu esi piesaistīts uz 2 gadiem tā ir problēma.

E es_se 08.09.2009

Par to, ka esi ieguvusi kaut ko laimējot Viasat komplektu gan ir biku smieklīgi, jo pēc Tevis rakstītā neizskatās, ka Tev, kā laimētājai būtu īpašās privilēģijas jeb atlaides jeb vēl kaut kas par brīvu, kā jau tas parasti notiek, ja cilvēks vinnē kādā konkursā jeb loterijā. Tas pats vien ir, kā, ja Tu būtu pasūtījusi Viasat kabeļtelevīziju piemēram ps telefonu - gan uzstādīšana bez maksas, gan ikmēneša maksa tā pati, gan arī kartes abonēšanas maksa tā pati. Vispār- vienkārši fantastiskā veidā, tas Viasat kantorīts pievilina topošos klientus.

Q Q 09.09.2009

Ja nu vajag to VIASAT piedāvājumu tā, ka acīs griežas nu tad ko, ņem ar. A tā pagaidi vēl kādu laiku domāju, ka piedāvājumam jāuzlabojas :), jo konkurence šai lauciņā nupat būs oh ho ho... Pats lietoju gandrīz divus gadus un tiklīdz kā beigsies līguma termiņš atteikšu. Tikai pēdējā laikā apkalpošanā kaut kas sāk uzlaboties, vismaz sākuši atbidēt uz e-pastu un sūtīt apstiprinājumus par saņemtajām sūdzībām. Problēma arī tā ka uzņēmums reģistrēts Igaunijā, šeit ir tikai a/k un diezgan "dīvains" klientu dienests, tas tā ja gribēsi vērsties PTAC. Ja gribi lasīt līgumus 4 fontā, nemitīgi diskutēt par pakalpojumu maksām un % aprēķināšanas matemātiskām metodēm, maksāt vairāk nekā jaunie "akcijas" klienti, welcom viasat zemē.
Es principā šādiem "akciju" meistariem nosaucu savu e-pasta adresi, lai sūta piedāvājumu un līguma variantu, zini palīdz nomierināties pašam un pozitīva lēmuma gadījumā būs ko piesaukt vēlāk.

T TVskatītājs 09.09.2009

Viasat šādā veidā ķer klientus, jo no šamējiem visi mūk prom! Turklāt kā var laimēt mobilā telefona numurs? Rodas jautājums, no kurienes viņi ir tikuši pie jūsu numura? Pats jūsu numura iegūšanas veids ir pretlikumīgs!
LABĀK NESIENIETIES AR VIŅIEM! VIŅI TIKAI SOLA MEDUS KALNUS, BET KAD NONĀKS LĪDZ MAKSĀŠANAI TAD RAUDĀSIET!
Viņu solījumi nesakrīt ar darbiem! Tā kā labāk turaties pa gabalu!!!

M miks 09.09.2009

Tad jau ņemiet Lattelekom virszemes televīziju. Lētāk būs un arī ja kādas problēmas radīsies, tad 24 stundu laikā izlabos un maksu neprasīs par to!
Ja ir Lattelekom interneta pieslēgums, tad varat ņemt Interaktīvo TV. Kanāli tādi paši kā Viasatam, bet kvalitāte ir stipri labāka. Turklāt Viasat sliktos laika apstākļos gļuko!

J Janka 10.09.2009

Ja pieslēgsi VIASAT pēc tam no viņa vaļa netiksi nemūžam. Tikai ar lieliem sodiem pat pēc līguma beigas. Viņi izdoma viss iespējamos iemeslos, vēstules par atteikšanos no pakalpojuma it ka nesaņem un t.c.

E Edis 11.09.2009

Tu vari atteikties līgumu vēl neesi parakstījis un palūdz viņiem par Tevi aizmirst. Ja esi tomēr kkādu skricelējumu uzmetis, griezies tiesā lūdzot anulēt līgumu, jo VIASAT tevi terorizēja pa telefonu īdz aiz bezizejas nekas neatlika :D vai arī nebiji pie pilna saprāta/afekta stāvoklī :P

A albis 13.09.2009

tas ir PURVS!!!!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes