Vārnas -palīgā!Kā izvairīties no vārnam.

Šogad māju pagalmā Purvciemā,Vaidavas iela 9 un 13, apsēdušas vārnas,aizbiedēja prom citus putnus,pavasarī uzbruka cilvēkiem, uzvedas agresīvi. Bļauj visu diennakti, nevaram gulēt, jo vārnas pa naktim karo ar kaķiem un citiem putniem,Nezinam, ko darīt. Vai ir kādi padomi vārnu iznicināšanai vai aizbaidīšanai?Vai kur var sūdzēties lai risinātu šo problēmu ar vārniem?

M Milena 23.07.2011

Atbildes (10)

T ToMilena 23.07.2011

Iebaro vārnas ar žurku zālēm,un viss būs kārtībā!

K Kāds 24.07.2011

AK-47

T ToMilena 25.07.2011

Jāuzstāda milzīgs ventilators,kur šos putnus rautu iekšā. Kādreiz lasīju kaut kādā vēsturiskā romānā,ka senie kurši speciāli ķēra vārnas un mucās sālīja priekš ziemas.Vai tad Pļavniekos vai Purciemā nav neviena kuršu pēcteča,kuri šo lietu pieprastu?

V Vārnupederasts 25.07.2011

Hehe reiz padomju laikos tās vārnas izsšāva..bet vispār ieteiktu pārvākties ārpus Rīgas..Vārnas ARĪ ir urlu nācija.

T Tovārnupederasts 25.07.2011

Vai tad padomjlaikos urlas vārnas arī ēda? Līdz šim domāju,ka pārtika no semočkām.

N Nesaprotu 25.07.2011

Man nav skaidrs,kāpēc tur ir vārnas,ja tur ir tik daudz šīs varenās nācijas pārstāvju?

Z Zibens 26.07.2011

Sena sencu metode cinai ar varnam: beigtu varnu uzkarinat varnu pulcesanas vieta.Dienu vai divas varnas uztaisis lielu breku, pec tam pazudis no si rajona.Darbojas 100%.Kas varetu ieteikt ka izdzit kaijas (Velnezera rajona-Riga)

M Milena 26.07.2011

Paldies par atsaucību.Vispār jau vārnus piebaro kaķu barotāji.Nāk žēlsirdīgas māmuļas un baro klaiņojošas kaķus.Kaķi paēd, un aiziet,un tad atlido vārnas.Dzīvojam kā zoodarzā.Bet kur griezties lai atnāk in izšauj vārnu?

T ToMilena 26.07.2011

Kādēļ uzreiz jāšauj? Paņem gabalu makšķeres auklas,piesien galos pa āķim,uzliec vārnām tīkamu ēsmu. Var izgatavot pat vairākus komplektus.Garantēju,rezultāti neizpaliks!

A aicis 01.08.2011

Bija ar jaudīgu audiosistēmu jāatskaņo katru dienu kaut kāda cita putna baisais kliedziens,tikai neatceros kāda.Tā esot problēmu atrisinājuši Odesā,redzēju vienā tv raidījumā.Man liekās kaut kāda ērgļa kliedziens.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes