Vai var aizņemties Latvijas iedzīvotājs ārvalstu bankās?

Vai kādam ir personīga pieredze šādā jautājumā- vai reāli Latvijas iedzīvotājam (kurš nestrādā ārvalstīs, bet atrodas Latvijā) ir iespejams saņemt aizdevumu ārvalstu bankās? Jautāju to tāoēc, ka netā sludinās daudzas firmas, kas it kā palīdz izkārto šādus aizdevumus. Pat fiktīvi sola dibināt uzņēmumus šajās valstīs, lai palīdzētu izkārtot kredītu. Protams, prasa krietnu priekšapmaksu. Vai vispār tas ir reāli jeb tikai kārtējā krāpniecība?

A Alda 11.08.2009

Atbildes (2)

G gdfgdf 11.08.2009

krāpnieki tie, nevar dabūt, pat iedzīvotāji nedabū tik vienkārši

4 4u4undras 12.08.2009

A Vi sami podumaite,dast li Latvijskij bank naprimer anglijskomu poddanomu kredit???? Kone4no net!!!! Nuzhni doxodi imenno v etoj strane,gde berete kredit,podtverzhdajuwie spravki o tom,4to Vi rabotaete..i t.d. Nu ne budte Vi takimi naivnimi!!!!! Skoljko uzhe pisali,govorili,4to visi sludinajumi portala ss.lv utt.-tas ir krapšana!!!!!! Esli u Vas prosjat priekšapmaksu,to eto mowenniki!!!! Vedj banki ne prosjat nikakix deneg vpered!!!!!! Budte bditeljni!!!!!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes