Vai esat ieguldījuši firma youneed .cc naudu?

Kāds ir bijis tajā ofisā, kur ir firma youneed .cc (Brīvības 103) ? esat ieguldījuši tur naudu? padalaties kāds pieredzē.

I Ilgvars 09.06.2009

Atbildes (4)

M maija 09.06.2009

Jā tā ir tīrākā cilveeku maaniissana jo kaa var 19. gadiigs puisseliits nodarboties ar daudzpakaapju maarketingu!Un tad vinji liek maksaat 300 eiro par to lai tu it kaa dabuutu to darbu!Un veel tas ka tajaa briiviibas ielaa 103 nemaz taads uzneemums nav reggistreets un taa firma arii nemaz veel nav nekur reggistreeta taa kaa NEUZĶERATIES

E esterežanna 30.06.2009

ok. Paldies! Sodien bija plaanots tikties! :)

E Edgars Maculevičs 02.07.2009

oj kamoon. kapeec lai 19 gadiigs puisis nestraadaatu ? pa 300 € nevis dabon darbu bet nopeerc preci lai kljuutu par firmas diileri un taalaak jau vareetu pelniit peec tiikla maaretinga principa. kaa juus varat buut taadi daunji kaa maija? firma ir regjistreeta jau 10 gadus. LV esam zem lietuvieshiem - to uznjeemumu regjistru esi peetiijusi ? ja nezinat tad nevajag muldeet....

: ::)) 17.07.2009

Pa šito lietu pats vien esi atbildīgs... Ja gribi iestājies, ja negribi, tad nē... Lietas būtība pavisam vnk - tu nopērc preci -> kļusti par dīleri + tev ir tā prece -> tad viss tālākais ir atkarīgs tikai no tevis un no tā cik tu labi māki "skalot" cilvēkiem smadzenes un piesaistīt zem sevis... šī iestāde tik uz tā pelna... Un jautājums vai tu vsp kko atgūsi no tiem 300 eiro... hmm meklē tik cilvēkus, kas būs gatavi tev savā veidā ar saviem 300 euro sagādāt tev pirmo peļņu, kā zināms vajadzīgi 6 cilvēki! Par kuriem tu saņem 200 euro!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes