Uzņēmums ''You Need''

Ja Jūs aicina uz pārrunām Brīvības ielā 103, varat savu laiku netērēt un nedoties turp, tur jums piedāvās zelta kaudzes, bet jums ir jāiegulda 300EUR un tad Jūs varēsiet meklēt tādus pašus lētticīgos ļautiņus kuri, būs gatavi ziedot tādu naudu. Uzņēmumu sauc ''You Need'' bet nevienā uzņēmumu reģistrā tāds uzņēmums neeksistē

G Gustavs 09.06.2009

Atbildes (87)

E es22 11.06.2009

Es arii biju, izkausijaas tiesam parliecinosi, varbuut ja esi augsaa tad ir jauki bet no sakuma neko ganjau nevar nopelniit!

J Jaņķelis 11.06.2009

Naivie cilvēki, kas tur iesaistās. "Kompānijas" panākumu atslēga ir naivie, neizglītotie cilvēki, kas nesaprot, ka visu laiku tiek apgrozīta lētticīgo cilvēku nauda, turklāt lielākā daļa no tās aiziet uz ārvalstīm. Tāpēc jau arī LV ir uz bankrota robežas, jo stulbie cilvēki aizņemas naudu, lai to vienkārši aizlaistu prom no valsts.
Tas, kas tiek solīts no šīs "kompānijas" liekas ticami tikai muļķiem. ...tie cilvēki, kas ir spējīgi tajā iesaistīt savus paziņas un draugus ir visas tautas posts.

T [email protected] 12.06.2009

Es pilnībāpiekrītu. Es arī šodien tur biju.
Stāsta jau pa lielo, aa un bee un sola miljonus, un uz katru Tavu bet ir ko atbildēt.
Bet jā, naiviem un lētticīgiem cilvēkiem... jo sarunas beigas atklājās, ka galvenais jau nav pārdot tos produktus, bet gan dabūt vairāk cilvēku ieksha, kas ir gatavi maksāt.

I Ilgvars 12.06.2009

tak tur konkrētā diršana, iemācījies pāris gudras frāzes čalis 19 gadus, mēgina visus piepist, bet reāli informāciju pārbaudot, tur vnk ir bull shits. un nemaz nav aizdomīgi, ka darba sludinājumos, vienas firmas sludinājums ir kādiem 10 cilvēkiem, visiem tekts 1 un tas pats. viņi apgalvo, ka latvijā bezdarbs ir 50% un viņi grib lai bezdarbniekam ir 300EUR? labi ir izņēmumi, kad bezdarbniekam ir māja jūrmalā un 5 autiņi. viņi apgalvo, ka ķīnā ir lielas algas :D 1 ķīnietis par dolāru dienā sataisa 100 nike apavus :D un tipa pēc 4 gadiem, firmas vairs nebūs, jo tad redz atvērs veikalus, kuros tirgos HERBALIFE sūdus, atsauksmes ir vnk pretīgas, žēl to cilvēku, kas uzķērās un ziedoja 300EUR

Z zuziza 13.06.2009

Kurā vietā būtu jāziņo par šādu naudas izkrāpšanu no cilvēkiem? VIdā?
Žēl to cilvēku, kas nezināšanas vai cerībā uz labāku dzīvi uzķeras uz šitā āķa.
Un jā, man čalis teica, ka viņam esot 17 gadi...

E ess 13.06.2009

Neviens vēl nav sūdzējies, ka būtu apkāsts. Šī ir diezgan unikāla mārketinga stratēģija, kur nauda visu laiku ir apgrozībā. Iespēja nopelnīt tiešām patiesa, ja vien esi gatavs tam nodoties ar pilnu atdevi. Piekrītu par to, ka Latvijā šis uzņēmums nav reģistrēts un visa nodokļu naudiņa aizplūst uz Lietuvu...

K Kintija 14.06.2009

Jā es arī biju uz šo te, bet tikai Kuldīgā tas notika, likās jau ticami,bet kad uzinaju ka par 300 eiro janopērk preces, kuras man galīg nevajag, tad tā vadītāja kura itkā jau pārstāvēja šo firmu bezmaz palika dusmīga uz manīm, ka es tur nepiedalīšos un nekas no produkcijas man nevajag, kārtējais stulbums!!!!!

K Kristine 15.06.2009

Es piekritu šim piedāvājumam , pirmajā nedēļā neko nenopelniju , bet otrajā 450 eiro :)
Un es neko neesmu pārdevusi , bet nauda nāk . Pati aizņēmos no vecākiem un pēc 2 nedēļām atdevu .
Podukcija pat nebija jāpārdod :)
Pirms tam strādāju Fitline , bet tu es tikai zaudēju naudu , jo es nevarēju pārdot produkciju .

E Edgars 15.06.2009

Piekrītu , nopelnīt var , ja man būtu 300 eiro , 100% iesaistītos .
Man draudzene tur strādā , nezinu cik viņa pelna , bet nauda viņai ir .

N norma 15.06.2009

Varu pateikt tiem kunkstētājiem,ka tādēļ jau Latvijā ir šī situācija,ka nekā nav,jo viņiem tik "padavai"minimālo vai tos 200ls uz papīra -varēs pat neko nedarīt un saņems.Starp citu cilvēki ,kuri ir nodarbināti līdzīgā veidā arī maksā Latvijai nodokļus kā pašnodarbinātas personas un dara to cītīgāk par vienu otru firmu,kuras ir miljonus parād;a.Mīļie, ir jāiet skolā un jāpgūst Latvijas likumdošanu!Citādi sēdēsiet ar pliku pakaļu uz mūrīša un gaidīsiet atbrīvojušos sētnieka vietu,jo pensionāri no turienes aizies,pateicoties šisdienas situācijai.

Z zzzz 15.06.2009

tad kāds var uzrakstīt sīkāk,kas tur īsti jādara un kādas lietas notiek....netieku skaidrībā,kā nauda var skaitīties tev par ne par ko???dēļ it kā 300 eiro ko iegulda/? kaut kāds murgs.

N norma 15.06.2009

Sīkāk par šo mārketinga veidu var izlasīt grāmatās,bet skatos,ka Latviešu jaunatne jau sen tādas nelasa.Taču, ja kādam interesē kas un kā notiek nopērciet vai paņemiet bibliotēkā šādas grāmatas:Roberts T.Kijosaki "Bagātais tētis,nabagais tētis","Bagātā tēva padomi,kā iegūt finansiālu brīvību"" , "Bagātā tēva biznesa skola".Protams,izlasiet un uz priekšu.Jā ,un vēl,internetā ir vietne 'Tīkla mārketings".Tātad,kas ne
riskē ,tas nedzer šampanieti.Labi,ka tādi 17-gadīgie nevis vārtrūmē ņem pensionārēm makus nost un pēc tam "sēž",bet domā par savu nākotni daudz likumīgākā ceļā.Starp citu nanotehnoloģijas ir 21.g.s. tehnoloģijas un arī par to zuziza un Kintija,ja nav iemācījušās fizikā ,var izlasīt savā mīļajā internetā.Un vēl ,pat Bila Geitsa "Microsoft" ir tīkla kompānija un sākumā daudzi arī viņa ražojumus uzskatīja par štruntu.

I Ilgvars 16.06.2009

labi, tu moš kko tur varēsi nopelnīt, bet cik ilgi? cik cilvēkiem ir nauda, lai iegrūstu precēs kuras viņam nevajag, preces kuras ir sūdi totālie...labi, tu aplasīsi ar kolēģiem, nu labi ja 100 cilvēku, bet resursi beigsies, ne jau visi piekritīs... un tas 17 gadīgais, fuflo tur ir, tik pat labi, dw, slienam savu piradmīdu un visi tik nesam naudiņu. bez tam nauda neaizplūst uz lietuvu, bet gan uz KTR, un čalis saka, ja Tu nes naudu tad labāk 100 banknotēs?? wht?? un tad kad es tam čalim visu pateicu, ko gribēju, kad atteicos, viņš gandrīz aizrijās, teicu, ka nav reģistrēts - a uzņēmumama nav naudas... bet visiem uzņēmumiem ir jābūt sākumkapitālam - a mēs no sākuma sēdējām origo kafejnīcā un meklējām telpas, sekretāri utt... a kuru tas piš, tur ļovkai VID var uzsūtīt, aizklapēs ka nemetas... ja kāds no ''you need'' nemīž, tad man ir paziņas kas VIDā strādā, gribat pamēgināt?

L Liene 16.06.2009

kas tas par biznesu, kur primārais ir nevis prece vai pakalpojums, bet gan cilveku iesaistisana un 300 eiro "ziedošana"?

Un tā meitene, kas nākošajā nedēļā nopelnīja 450 eiro.Pēc man iedotās shēmas, jāsecina, ka viņa noslēdza vairāk kā 30 līgumus. Tas nozīmē, ka 30 savus draugus/paziņas viņa ir iesaist;ijusi sava afērā. Pieņemu, ka pašsajutā baigi laba. Un ši mistiskā firma ir uz viņas vien uzvārījusi: parēķinam, tad 30*300=9000 eiro... think yourself..

N Novērotājs 16.06.2009

''Gudri dirst nau malku cirst'', žēl man tos cilvēkus kuriem ir algotā darbinieka domāšana.
1. produkcija nau sūds, bet gan kvalitāte
2. kompānija darbojas pasaulē 10 gados, 43 valstīs ( pietiekami liels skaitlis, lai būtu oficiāli )
3. kompānijai ir vairākas mājaslapas, gan par firmu, gan par produkciju, kas nevienam netiek slēpts
4. diezgan loģiski ka VID, vai LURSOFT nau reģistrēta ši firma, jo šeit tas ir ienācis no Lietuvas ( Latvijas filiāle ir tapšanas stadijā, tad būs arī precīzāki zīmogi )
5. kāds ķīnietis teica: ''kāpēc man smagi strādāt un visus 100 % nopelnīt pašam, ja es varu neko nedarīt, bet dalīties ar peļņu un vienalga pelnīt miljonus''
6. Sergejs, baltkrievs, kurš aizsāka šo savā valstī, pusgada laikā kļuva par miljonāru
7. Netiek veidots viens liels hipermārkets, bet ar multimarketinga sistēmu tiek izveidots patērētāju loks
8. ja padomāsiet kārtīgāk, tad jebkursh, atkaartoju jebkursh, uznjeemums, ir pirmaiida, tiikls, sauciet kaa gribiet.
9. par 300 eiro ( vienreizeji ) tu iegādājies produkciju PRIEKSH SEVIS, meklējot cilvēkus, kuri arī nopirks produkciju, firma dalīsies ar kaadu procentu no nosleegtaa liiguma. Tie kuri bijushi uz intervijaaam: tavi 300 eiro + 6seshu cilveku iemaksatie 300 eiro = 2`100 eiro, tu par to sanjem 200 eiro. starpibu izrekjinasiet pashi, un bus skaidrs, uz ko firma pelna. kur saskatiet kaut kripatinju apkraapshanas ?
10. Lidz shim nostraadaatajaa laikaa shajaa kompaanijaaa, esmu nopelniijis triiskaarshu summu no pirmajiem 300 eiro, es turpinu pelniit procentus par cilveku piesasitishanu, un ar katr dienu eju aizvien lielaakos ''plusos'' sava maka saturaaa.
11. Sūtiet VID, Finanšu policiju, Drošības Policiju, dajebko, firma darbojas oficiāli pēc visiem noteiktajiem statūtiem. Šī kompānija darbojas pēc tāda paša principa kā: ''TYEN'', ''AVON'', ''ORIFLAME'', ''HERBALLIFE'', ''FITLINE'', ''AMVEIS'' utt., utml. .

L liene 16.06.2009

Tiesam nak smiekls par pirmajiem komentariem un tiem cilvekiem,kuri doma,ka kads megina te kadu apcakaret.. kadaaa veidaa? MES dodam cilvekiem iespeju iegadaties UNIKALU produkciju un + vel palidzet citiem un dot iespeju nopelnit!!

man patīk kā no :"You Need "menedžeri vai kas tie tādi,ESMU PIETIEKOŠI NOPELNĪJIJS,VĒLOS ARĪ PALĪDZĒT TEV,he,he,he.,tā arī saki,vajag no manis 300.eiro,lai arī tev kaut kas maciņā iekrīt,,,,,,,,dirsēji galējie,un varat mūs saukt kā vēlaties,algotie darbinieki vai kā citādi,,,,tas fufelis ilgi nepastāvēs,jo naudas cilvēkiem paliek ar vien mazāk.

I Ilgvars 17.06.2009

da produkcija ir totaals suuds, vinji pashi ir atsauksmes palasiijushi? te iebaazushies meegina cilveekus paarliecinaat, vinji tik daunjus kjer, kas vinjiem makaa naudu iebaaziis, bet normaali cilveeki saprot ka daunju, kas ziedos naudu ir maz, un veel mazaak taadu kam taada nauda ir, bez tam pats firmas menidzheris tew iedot maajaslapu, kur tu naudu vari aiznjemties un atgriezt ar ahuunajiem prochiem

N nicks 17.06.2009

Man ir nenormaals niknums uz tiem maitām, kas visi mēģina no kāda otra izvilināt pēdējos grašus, lai tās savas finanšu piramīdas uzturētu! Es labāk strādāju mazāk atalgotu darbu un par 200 ls mēnesī (piemēram), bet vismaz mana sirdsapziņa būs tīra un nevienam neuzmākšos ar savām sūda precēm, zināšu, ka godīgi pelnu savu maizīti , bet nevienu nečakarēju un smadzenes neskaloju! Tracina, ka daudzi iedomājas, ka MLM ir vieniigaa iespeeja vairot labklaajiibu! Labklaajiiba par taadu cenu man točno nav vajadzīga, labāk tad palieku nabaga!

E Edgars 17.06.2009

Mas tevs ir 3 pakapes invalids! Vinjam jau ir bijusas 2 operacijas mugurai!
atdevu vinjam funkcionalo jostu un jau kadu nedelu neesmu dzirdejis ka vinjam vina vel sepatu!

Ja nezinat neko par produlciju tad nevajag neko teikt vai spriest [slēpt]@
Ja esat vilusies citas kompanijas tad nevajag vainot mus [slēpt]@
ja nesaprotat neko no marketinga, tad nerunajiet par tiem 300ero [slēpt]@

Ja jus ta labi salidzinatu tad visa ap jums ir piramidas principaa ;)

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes