Uzmacas nepilgadigiem interneta

Vai kāds nevar sniegt vairak info par šo izvirtuli? Uzmacas berniem interneta , drugos lv, varbut viltus profils?Skat foto

K katerina 43 18.05.2018

Atbildes (4)

Nav nekāda foto..

H Hektors Kode 31.05.2018

Kur info?

A Alex2266 05.06.2018

Uz policiju!

L Liene Avota 07.06.2018

Iesaku neiet uz visādām apšaubāmām spēļu zālēm, kur ne tikai ir ieprogrammēts, ka automāts vienmēr izdos mazāk kā tajā tiks iemests, bet arī kriminogēni bīstama vieta, kur nereti mēdz pulcēties alkoholiķi un narkomāni. Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes, neizejot no savas siltās un drošās mājas. Pievienojies cilvēkiem, kas pārvalda savu veiksmi! Nauda, protams, nevar kalpot kā pilnīgi visu problēmu risinājums. Bet, kā vēsta sena tautas gudrība, labāk sēdēt skaistā un jaudīgā pilnpiedziņas Audi kā ar nanoūdeni mazgātā trolejbusā, ārstējoties ar e-veselību. Savu laimīgo loto biļeti aizpildi šeit: https://goo.gl/d1V5JN un padari 2018.gadu par veiksmīgāko, kas līdz šim noticis savā dzīvē!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes