Troksnis vēlu vakaros un naktī un uzņēmuma Gaujas koks

Pie kā griezties, ja ražošanas uzņēmums SIA Gaujas koks Jēkabpilī strādājot ļoti vēlu vakaros, līdz pat vieniem naktī, rada pamatīgu troksni gan darba dienās, gan brīvdienās. Blakus ir privātmāju apbūve. Trokni dzird aiz aivērtiem plastikāta logiem, kaut arī māja atrodās pa 500 m tālumā pa gaisa līniju. Valdošie vēji uz privātmāju pusi. Ja pa dienu to jūt mazāk, tad vakaro un naktī tas tiešām traucē mieru un miegu.
Vai vispār ir precedenti, kad lielam uzņēmumam uzliek kādus ierobežojumus, saistībā ar traucējumiem, ko tas rada apkārtējiem iedzīvotājiem?

S Sanda_S 08.02.2017

Atbildes (1)

Z zigurds.m 22.02.2017

Ir MK noteikumi. Trosknis pieļaujas līdz 30 DB pēc 23.00 pie slēgtiem logiem. Tādā attālumā diez vai tādu līmeni dabūsiet, bet varat mēģināt.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes