Telefona remonts

Labdien! Man ir radusies problēma ar remonta darbnīcu "Fixmobile". Jau vairāk kā pus gadu gaidu telefona displeju. Vienu reizi atsūtīja,bet salauztu. Mēģināja to pašu iesmērēt, bet neizdevās, jo man ir pārāk laba pieredze ar telefoniem. Mans pacietības mērs ir pilns un es vēlētos dabūt atpakaļ naudu. Kur man būtu jāvēršas gadījumā, ja remontā man atsaka naudas atdošanu?

D diamondia 24.07.2017

Atbildes (6)

D diamondia 24.07.2017

Fixmobile

Pirmais solis būtu vērsties Patērētāju tiesību aizsardzības centrā. Konsultāciju tālrunis: 65452554

pirmdien - ceturtdien no 8:15 līdz 17:00
piektdien no 8:15 līdz 15:45

D diamondia 03.08.2017

Paldies! :)

PilotsTims 01.08.2017

Neieteiktu nekad mainīt telefona ekrānus šādās iestādēs. Ekrānu var nomainīt patsm kaut vai pasatoties veajā labajā YouTubecom, ieraksti modeli un tas arī viss. Ļoti labi un sīki visu parādīs kas jāskrūvē un kā un lieta darīta. Nav ko barot šos lētos krievu kantorus.

D diamondia 03.08.2017

Es tā arī biju nodomājusi darīt, bet es nezinu vai neatnāks neorģinālais ekrāns, kuru man jau iesmērēja. Bet tagad esmu dabūjusi savu naudu atpakaļ, tāpēc domāšu kā labāk.

Kurš nejēdz neko no telefoniem grasās viņus labot pēc Youtube. :D

Good luck!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes