стоит ли идти работать в Elkor PLAZA ?

стоит ли работать в Elkor PLAZA ?в тех отдел?!какая зарплата,какое отношение к работникам?интересует мнение работников,а не шутов местных.

C chezz 02.07.2013

Atbildes (3)

K K-m 05.07.2013

Я думаю будет лучше, если ты отзвонишся в Элкор, и там уже договоришся о встречи, где тебе расскажет об условиях на работе, заработной плате и т.д.

V victor 10.07.2013

Vai jums ir nepieciešams kredīts? ja jā, mēs piedāvājam aizdevumu ar likmi 3% apmērā 5000 līdz 100, 000, 000.00 ieinteresētai personai vajadzētu sazināties ar mums pa e-pastu: [slēpt]@globomail.com

nosaukums
valsts
summa
telefons
ilgums

atbildēt ar šo info

Z Zinātāja 03.09.2013

Oficiāli maksā mazu algu, līdz ar to finansiālā stabilitāte nekāda, sociālās garantijas zemas... Krievu vadība, nerūpējas par darbiniekiem. Tikko vienu meiteni atlaida - pirms tam bija labi - liela alga uz rokas, bet tagad - kāds būs bezdarbnieku pabalsts? Un atlaida dēļ nieka...pirms tam izmokot ar papildus maiņām kā suni.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes