Steidzams kredits!

Vai kads var kaut ko pateikt par so kreditesanas uznemumu ar e-pastu [slēpt]@inbox.lv"??? Vajadzigs steidzams kredits,bet nepieciesama prieksapmaksa? Paldies par ieteikumiem!

A Aina 22.12.2009

Atbildes (9)

L leila 23.12.2009

Tie ir tie paši kas uzdarbojās ar citu [slēpt]@inbox.lv ,aizdevējs toreiz bija it kā Māris Bērziņš.Arī prasīja priekšapmaksu 50ls, jau 2 nedēļas neatbild,ne uz pastu ne zvaniem.Tagad skatos arī citu telefona nr. s;ludinājumā norādījuši. Tā kā sūti viņus pāris mājas tālāk, jo visi kas prasa priekšapmaksas ir krāpnieki, to ir pierādījusi gan mana ,gan citu cilvēku pieredze.

B Baņkieris 23.12.2009

Nesaprotu, kāpēc krāmēties ar šādiem apšaubāmiem tipiem? Vai arī jūsu kredīt vēsture ir tik slikta, ka neviena oficiāla iestāde jums vairs nedod?

Ieskatieties:
www.atraiskredits.lv
www.smskredits.lv
www.vivus.lv
www.icredit.lv
www.ferratum.lv

Nu kādas problēmas ir paņemt šajās iestādēs, lai nav jāsienas ar apšaubāmiem kantoriem?
Es iesaku smskredit.lv - pirmais kredīts bez maksas(nav procentu par kredītu, cik paņēmi, tik atdevi), nākamajiem kredītiem procentu likme ir maza, salīdzinājumā ar citiem.

A a 23.12.2009

kaa tad vini visi kasas pat ja kreditreforma 5ls parads un ja tev alga ir mazaka par minumumu

B Baņkieris 24.12.2009

Nu tad cienītā, Tu dzīvo pāri saviem līdzekļiem. Tomēr pirms ņemt kredītu vajadzētu apdomāt vai spēci arī atdot un laicīgi!
Ja ņemsi kādā katu kantorī, tad tas būs vēl ļaunāk, jo ja oficiālās iestādēs piedzen daļēji likumīgā ceļā, tad šāds kaktu kantoris atsūtīs pārsis skūtgalvainus tēviņus ar beisbola nūjām! Tā lūk!
Nauda nav tik vērtīga lai riskētu ar savu veselību un dzīvību!

M Miss Mārpla 29.12.2009

Nu manpersonīgi icredit.lv baigi patīk, viņi vismaz nečakarē tevi uz līgumsodiem, ja dienu divas alga aizkavējas, ne tā kā pārējie. Dabiski, negarantēju, ka tā būs arī, ja nokavēsi mēnesi :)

F flipanjka 13.01.2010

Ritdien viss izstastišu. Šodien parakstiju ar viņiem ligumu un parskatiju priekšapmaksu. Ja lidz ritdienas vakara neka nenotiks - uzrakstišu iesniegumu policijā un lai viņiem viss notiks :)

S Silvestrs 18.01.2010

Bestkreditfonds izskatas pec cakaretajiem!!!!!!!!!!!! Prasa prieksapmaksu, suta sazin kadus ligumus ar apsaubamam personam....... NEUZKERIETIES!!!!!!!!!

C Cicene 20.01.2010

Esmu laikam uzķērusies uz viņu krāpšanu, ja pirmajā dienā atbildēja uz e-pastu man ik pēc 15 min, tad šodien jau neatbild uz e-pastu. Naudu jau skaita man uz kontu 4 dienu. Maksājuma uzdevumu pieprasīju un nomaksas grafiku- nav vēl atsūtījuši. Krāpnieku banda. Aicinu, visi kas ir apkrāpti vienojamies kopīgai kaujai pret viņiem.

I Ingus 23.01.2010

Vai kads no viniem tiesam ir dabujis naudu, vai tisam visus ir apkrapusi?

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes