SMSCREDIT iekšējie kredīpolitikas noteikumi

Vēlējos drīzāk uzzināt, kas pie v*lna ir tie viņu iekšējie kredīpolitikas noteikumi??Līgumā ir punkts 7.12, kur jebkurš no klientiem var sev sastādīt atmaksas grafiku, bet viņi man neļauj, jo viņi izskatot katru klientu individuāli, kad prasu, kāpēc tad tieši es nedrīkstu- atbilde, tādi ir viņu iekšējie kredītpolitikas noteikumi :D

H heheej 20.06.2013

Atbildes (6)

J jolanta85 27.06.2013

Varbūt mēģuni sarunāt vizīti klātienē. Man gan tādu problēmu nebija, telefoniski visu sarunāju un jūlijā ir pēdejais grafika maksājums. Ļoti jauki visu meitene izskaidroja, pat piedavāja variantus uz cik ilgu laiku vēlos grafiki, t.i., cik daudz varu maksāt!

M mazzza 28.06.2013

A man ir jautajums vai vini drikst likt man soda procentu pec tam kad vestule majas tika nosutita un procenti parstajusi kapt?
Piemeram man bija panemts 400ls kredits tad man sakapa procenti lidz 712ls majas vestule tika atsutita ar vinjiem sazinajos pa telefonu un prasiju vai procenti var vel kapt vini teica ka nevar bet tagad iegaju vinju majas lapa lai nomaksatu noteiktu summu un skatos man jau viss ir pielikts lidz 830ls
kad rakstiju viniem par ko summa pieauga vinji tikai atbild (gaidam jusu maksajumu paldies ka sazinajaties ar mums) es protams parskaitusies neko vinjiem neparskaitiju un tagad vinji man atsuta otru vestuli uz majam kur summa ir tie pasi 830ls! un ko lai tagad dara? jo cik zinu soda procenti nevar parsniegt pamata summu un vinjiem to rakstiju bet vinji neko man pilnigi neatbild!

vai kadam ir bijusi sada situacija ar SMSCREDIT?

F fredis99 29.06.2013

°°Visa jurididiska puse ir pardomata, tapat ka strategija ka uzsedinat uz procentu adatas. Redz daudzi jauni likumprojekti kas ir pienjemti neatiecas uz uz kreditiem kas ir apdomigi panjemti pirms tam! Bet % slogs pagarinasana sapis to atdosanu~!
tu tos 830 ls atdosi kad sanjemi pensiju samierinies - jauna volvo kredita nebus!

K K-m 05.07.2013

To mazzza:
Procentu paradi nevar parsniegt pamatsummu. ja nemi 400 ls, Maksimums ko vini ir tiesigi no tevis prasit ir 400ls + 400ls procenti. Tatad kopa ir 800 ls un ne vairak.

V victor 10.07.2013

Vai jums ir nepieciešams kredīts? ja jā, mēs piedāvājam aizdevumu ar likmi 3% apmērā 5000 līdz 100, 000, 000.00 ieinteresētai personai vajadzētu sazināties ar mums pa e-pastu: [slēpt]@globomail.com

nosaukums
valsts
summa
telefons
ilgums

atbildēt ar šo info

Z Zinātāja 03.09.2013

Jūs piemirsāt par Līgumsodu - katram tāds ir... Līdz ar to maksimums būs Ls 400 pamatparāds, Ls 400 likumiskie procenti un Ls 400 Līgumsods. Ja nemaksāsi, viņi dosies uz tiesu, kur tiesa vēl piemetīs tiesas izdevumus kādus Ls pāris desmitus, tad jau apmēram par kopējo summu Ls 1250 viņi dosies pie tiesu izpildītāja, kuram pienāksies amata atlīdzība (piedziņai no Ls 1001 uz augšu) Ls 80 un 15% no Ls 1250, un pasta izdevumi, un tas viss apliekas ar PVN. Viss likumīgi.

Un tagad man tev ir jautājums - ko tu tādu nopirki par Ls 400, lai tagad bojātu sev dzīvi? Jaunu IPhone?
Nekas dzīvē nav par brīvu, visu nākas atdos, ja nedod, tad dubultā. Viss dzīvē ir līdzsvarā.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes