SIA SATTVA Recruitment

Kāds var padalīties informāciju par šo?Darbs Vācijā!Vācijas noliktava Hamburgā (tiešais darba devējs) meklē:Noliktavu darbiniekusAtalgojums: no 1500 - 1700 EUR mēnesi (NETO, uz rokas) pēc nodokļu nomaksasvar BEZ vācu valodu zināšanamDarba pienākumi: pudeļu šķirošana (viegls darbs)Pilsēta: HamburgIlglaicīgs kontraktsApmaksāts atvaļinājumsDzīvošana nodrošināta pie darbaDarba sākums: SteidzīgiDokumentu noformešana, Valsts apdrosināšanas numura iegūšana. Darba līguma saņemšana Latvijāe-pasts: [slēpt]@gmail.comSIA SATTVA RecruitmentReg. Nr. 40003851326Brīvības iela 37, Rīga, LV-1010, LatvijaNVA darbības licences Nr. 23/2012 no 13. 12. 2012 (beztermiņa)

S SWED 14.01.2014

Atbildes (6)

Bayern 14.01.2014

1500-1700 netoo, un turklāt Hamburgā ( Niedersachsen) ? Ir nu gan sapņu darbs, un turlāt šķirojot pudeles ?

Kā tad!!! ā un vēl BEZ vācu valodas zināšanām? :D

Tur jau zirgam jāsmejas, es strādāju Bavārijā (Bayern), vienā no bagātākajiem Vācijas reģioniem, kur arī attiecīgi maksā vairāk un es uz rokas saņemu 1300 (netto), t.i esmu jau šeit 2.5 gadus...strādāju caur darba aģentūru.
strādāju papīra fabrikā, kur valodas zināšanas vajag, rokām ir jāaug pareizajā vietā un galvai jābūt uz pleciem. Tāpat neesmu dzirdējis, ka kāds par tik vienkāršu darbu saņemtu TIK daudz..
Tad jau brutto Tev būtu jāsaņem pie 2000-2300euro...
Es Tavā vietā padomātu 7 reizes, pirms iekristu...ēm...atvainojos, piekristu.

Varu piemest kā būtu, kad Tu atbrauktu.. Viņi Tevi ieliktu pie kāda poļa vai lietuvieša, fermā. gulētu jūs pa 2vai 3 vienā istabā, un izrādītos, ka darbs ir 20km(vai pat vairāk) attālumā...un kkā jātiek uz viņu ir, transports jāmaksā... solīto 1500 eiro vietā labi ja saņemsi 800 par 16h darbu bez pauzēm.
tad arī par dzīvošanu būtu jāmaksā 300 euro + vēl transportam katru dienu turp atkaļ (+- 10euro pa dienu), plus ēšanai vienam aptuveni 200euro, un tad nu parēķini cik beigās Tev sanāk? Precīzi 0, un par jaunām drēbēm vai iekrāšanu nemaz nedomā. Stāstu no tā, kā es un kur un par ko strādāju un ko piedāvā Tev.
P.S Es visus aprēķinus galvā uz ātro sametu, var būt ka paliks 100 euro uz rokas ko iekrāt, bet nu ..

S salisburg 18.01.2014

Pats esmu braucis caur SATTVU(agrāk ALTEYA), DARBS JAU TĀKĀ BIJA, BET DAUDZ KAS ATŠĶIRAS NO VIŅU SOLĪTĀ-VIRSSTUNDU NEBIJA, ALDZINIEKS MAZĀKS UTJ.

P pampers 21.01.2014

Ar šo kantori labāk nesieties. Tajā adresē tā firma pēdējo gadu laika ir jau nomainījusi vairākus nosaukumus. Piedāvā noslēgt mistiskus līgumus un ar to arī viss beidzas. Uz ārzemem gan aizsūta un pretī arī parasti kāds ir, bet reāli murgi. Par oficiālu darbu vari nesapņot.

Z ZVAIGZNITE 27.01.2014

Pilnigais murgs ir darba agentura Sattva..!!!
Pati esmu upuris, ..pec Jaungada firmai samaksaju naudu, kas nav maza, tagad par "darba piedavajumu" vini prasa 200 eiro!
Taa melnmatainaa sieviete, kuras vards ir Ksenija, ..vel piebilda, ka darba uzsaksana ir steidzama, ..ka japerk bilete uz Nirnbergu (Vacija)un jaizbrauc pec 2 dienam, ..nopirku autobusa bileti, samaksajot 106 eiro, ..bet sazvanot darba deveju, kas ir tikai starpnieks, ..man pasaka, ka mani dati tur neesot nosutiti, vini mani nevar pienemt, jo vispar tur jau esot pietiekoshi darbinieku (auto detalju pakoshana) rupnicaa.
Es biju shokaa, ..steidzos atgriezt caur internetu, jau nopirkto bileti, ..zvaniju uz agenturu un teicu, lai paskaidro kas notiek??!!!
Man atbild, ka nezinajushi, ka tur jau pilns ar darbiniekiem, ..tad nu steigaa man piedavaja citu darbu, ..itkaa Frankfurtee steidzami vajadzigi darbinieki kosmetikas fabrikaa, ..bet dzivoshana esot darga 13 eiro diennakts, ..es jau neredzot citu izeju, piekritu, jo domaju ar laiku atradishu pati letaku dzovokliti..(uz pusem ar kadu irejot)
Tad nu nopirku bileti atkal uz Frankfurti par 106 eiro...devos celaa, ..braucot pa nakti caur POlijai, man atnak sms no agenturas, ka darbs bus Hamburgaa nevis Frankfurtee!!!
Es jau biju shoka stavoklii, jo naudas jau vairak nebija, ..domaju ko darit, jo agenturu vairs sazvanit neizdevaas...
Zvaniju pazistamam cilvekam, kursh dzivo pie Stuttgartes, ..izstastiju situaciju, ..vins atbrauca uz Frankfurti man pakal, ..tagad 3 dienas esmu pie vina, ..bez darba, bez naudas, ..darba agentura neatbild ne uz epastu, ne zvaniem, ne sms...
sheit nevaru uztureties vairs ilgak par 2 dienam, ..nezinu ko darit

tada ir taa FIRMA SATVVA RECRUITMENT;::FUU;::NEDOD DIEVS KADAM VEL PIEDZIVOT TO KO ES (majas Latvijaa palika divi berni)
Es domaju, ka tur tadai bezatbildibai vajadzetu pielikt punktu, ..savakties visiem vienkopus, kuri tika piekrapti caur sho firmu, uzrakstit iesniegumus par savam situacijam, un nodot policijai, ..valsts dienestam, ..nezinu, .kko darit!
..Zvaigznite.

B brama hitch 18.06.2014

Paldies Jēzu par visu, ko esat darīts par mani. Es esmu tik pateicīgs Tev, Kungs. Es beidzot saņēma aizdevumu no Brama aizdevumu firmas vakar. Es dodu Dievam godu. Lūdzu, draugi, palīdziet man, lai pateiktos viņiem par atbalstu manā dzīvē. un, ja jums ir apnicis meklē legit aizdevumu aizdevējs, justies brīvi, lai saņemtu aizdevumu no tiem. Savu e-pasta adresi [slēpt]@gmail.com). Paldies. Jeron Andris no Latvijas

д Денис1383 25.01.2016

Trebuetsa nomer tel, xotj odnogo postrodavshego, ot dejateljnosti etoj firmi

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes