salūzis ūdens skaitītājs

Labdien!Varbūt man kāds var atbildēt uz jautājumu!Kas jādara ja esmu piefiksējusi,ka ūdens skaitītājs nobruVis?!Nau mans dzīvoklis es īrēju!?

V VeCmāmiņa 01.06.2009

Atbildes (10)

U Uģis riktigais 01.06.2009

Jā,varu atbildēt. Tev jāgriežās pie ūdens piegādātāja.Ir kāda organizācija,kas saņem naudu par ūdens piegādi.Tiem cilvēkiem vajag piezvanīt,lai atnak un apmaina.Paši mainīt nedrīkst,jo arī tam skaitītājam ir plombas tāpat kā elektrības skaitītājam.

V VeCmāmiņa 01.06.2009

Jā,bet vai es drīkstu bez Dzīvokļa īpašnieka ko tādu uzsākt?!
Kad brīdināju saimnieCi-šī tikai noteiCa,ka tur viss kārtībā.ka nau ko satraukties,bet man patīk dzīvot godīgi..un negribētos k-kā saņemt sodu ,saimnieCes vietā!

U Uģis riktigais 01.06.2009

Nu ,saimniecei ir jāsaprot,ka var dabūt sodu. Ja skaitītajs ir uzlikts,tad pēc tā arī maksā. Ja skaitītāja nav,tad uz cilvēka tiek aprēķināts zināms ūdens daudzums,par ko ik mēnesi jāmaksā fiksēta summa. Vienīgā lieta,ka var gadīties,ka skaitītāja nomaiņa ir maksas pakalpojums. Ja gadijumā Tev ar maksu nav problēmu,tad iesaku zvanīt uzreiz tiem ūdensvīriem,samaksā un miers.

V VeCmāmiņa 01.06.2009

nu sazvaniju saimnieci un shodien atnaks... ta jau redzes ko teiks
Galvenais jau lai man nau tas sods jāmaksā! :(

2 22222 01.06.2009

NU vot! Re kur parādās ūdens zagļi!

š šeherezade 03.06.2009

Vecmamina ir pārak pareiza un godiga,es varu gan pateikt,ko darīt----turēt muti ciet un neuzdot šādus jautājumus!!!Saimniece vietā es padomātu,vai tik pārāk pareizs īrnieks vienu brīdi var nekļūt kaitniecisks...kas,kur un kāpēc,šie jautājumi itin bieži apdraud veselibu un dzīvību:))))

H Hrjusha 03.06.2009

Bet ja atnāk pārbaude un konstatē, ka ūdenskaitītājs negriežās, tad būs nepatikšanas. Tā ir ūdens zagšana. Tu tērē ūdeni, bet par tevi apmaksā citi mājas iedzīvotāji. Tev palaimējās, ka neesi uzrakstījusi adresi.

š šeherezade 06.06.2009

Hrjusha,Tu esi dīvainīte/is,arī laikam no tiem pareizajiem.....es nekad mūžā nevienam neko neziņotu,it īpaši,ja iet runa par valsts iestādi---mazums viņi mūs aplaupijuši???

H Hrjusha 07.06.2009

Runa neiet par valsts iestādi. Tiek apzagti pārējie mājas iedzīvotāji. Tāpēc jau rodas tās ūdens starpības, ka kādam salūzis skaitītājs un tas negriežās, bet ūdeni lieto.

R roberts 15.07.2009

ja skaitītājs negriežas,tā ir piegād'tāja problēma,lai nāk un kontrolē,ja liek tādas krutkas,un vispāŗ pārējiem mājas iedzīvotājiem jāmaksā pēc skaitītāja nevis par kaut kādām starpībām.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes