Rolton zupiņas - necilvēcīga krāpšana

Nopirku, veikalā siera roltona zupiņu. Pārdevēja ļoti tizla un nekompetenta, nemācēja pateikt, kā zupiņu pagatavot. kad būs gatava Ko jūs ziniet par ROTLON zupiņām? Vai tās drīkst pirkt? Vai kāds strādā Rolton zupiņās? Kuras Rolton zupiņas Jums garšo vislabāk?

I Ilze Cīrule 12.11.2016

Atbildes (8)

Par Rolton zupiņām zinu daudz. Tās drīkst pirkt. Rolton zupiņās neviens nestrādā, tas ir pārtikas produkts. Vistas, ar bekonu.

Latviešu tautas 15.11.2016

Блин! Этот анальный страдалец ест продукцию польской НЕФТЕ-ПИШЕВОЙ промышленности! ДА В ЭТИХ СУПАХ БЫСТРОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ ВСЯ ТАБЛИЦА МЕНДЕЛЕЕВА!

Ko, pediņ, Tev ar tavu Krievijas pensiju pat Roltoniem nepietiek? Es saprotu, ka Hesburger un picērijas Tu neapmeklē, bet Roltoni taču maksā kapeikas! Ne jau visiem ir diabēts, tā ka atslābsti.

Latviešu tautas 15.11.2016

Да я, в отличие от тебя. анальный страдалец, ДЕРЬМОМ НЕ ПИТАЮСЬ! Какая пенсия? Мне на жизнь дивидентов с акций и вкладов хватает! Причём и с латвийских, и с немецких. и британских, и с российских фирм...

T Tev Nebūs Krāpties 13.11.2016

LOL Paldies par humora mirkli.

V valerijs2020 14.11.2016

Можно есть в сухом виде как чипсы)

Latviešu tautas 15.11.2016

Или использовать как детскую присыпку, предварительно размолов в кофемолке...

B Bebris_-1 15.11.2016

Man visvairāk štirī ja sasmalcinātu roltonu iešņaucu caur 500eur banknoti

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes