PORTATĪVIE DATORI

Vēlos iegādāties portatīvo datoru,tikai grūti izlemt kuras firmas būtu labāks..Kuras firmas portatīvo datoru,jūs man ieteiktu iegādāties.?/pašai bija sādi varianti: samsung,MSI,ASUS,ACER,DELL,HP,COMPAQ./

L Līvija 28.10.2010

Atbildes (14)

A andrejs 28.10.2010

Samsung, asus, acer, HP atmetam, mēsli kas mēsli! var pirkt MSI un Compaq, bet pagaidām man pretenzijas nav bijušas pret Dell datoriem.
Iesaku tev kā kucei nenožēlot naudu un nopirkt Dell:)

L lude 29.10.2010

Nu, gan jums atbildīte!!!!
p.s.
laikam jau īstas kuces dēls:(

K karumins 30.10.2010

Lietoju Toshiba Satellite. Ļoti uzticams, ērts un simpātisks portatīvais.

http://www.buynow.lv/lv/shop/UID_4649.html

A andrejs 30.10.2010

Lude??? tu kuces meita laizi man dupsi:)

H harijs 30.10.2010

Fujutsu siemens. Neteikšu ka kruts un super, bet manējais iet jau sesto gadu. Ir staipīts uz nebēdu, no rokām kritis, bet tfu tfu tfu, viss ok.
Japāņu un vācu kopražojums. japāņu detaļas un vācu akurātums dara brīnumus.
Ak jā reiz pat salā, mašīnā aizmirsu, ātri natsaldējot, pakāpeniski, ... un iet.

L Līvija 31.10.2010

Paldies..visiem kuri man kaut kā cenšās palīdzēt.. ;)
**ņemšu vērā.. ;))

L lude 01.11.2010

Tad jau mums labi sanāks, ja arii tev puisīši patīk:)

E ES 02.11.2010

Man jau 4 gadus mājās ir Asus, arī staipīts uz nebēdu, bet strādā un strādā labi. Iesaku Asus.

J Jāaaa 16.11.2010

Es iesaku Ibm lenovo . Man iet jau 8 gadus un nevienu reizi nav vests uz remontu ,un tiek izmantots dien dienā. dauzīts mests no rokām ārā ,bet iet un iet !!!

J Juris 03.12.2010

Neiesaku pirkt ASUS vai MSI.
Servisa Latvijā nav. Garantijas laikā sūta uz lietuvu un tas laika ziņā aizņem 3 nedēļas līdz mēnesim!
Pēcgarantijas serviss vispār vai nu nepieejams vai mega dārgs!!!

K Kestas 04.12.2010

Idioti stulbie Asus ir viens no vislabakajam firmam bet tur citie Lenovo Toshiba MSI un IBM ir galigie mesli, un vispar ne jau pa firmaj skajtas kads dators ir labak bet pa tehniskiem raksturojumiem. Galvenajs laj butu Dual Core un nekada gadijuma nenemt vienkodolu datorus pat tad ja tas ir Intel Atom vaj vel kads no tiem it ka "jaunajam" cpu modeliem viens kodols nespes izdarit to ko dara divi vaj chetri, jau bija testi ar stipram progam ka Adobe Premiere viens kodols tomer nevar tikt gala ar procesi ka Dual vaj Quad. Vel vajag skatit laj nebutu mazak par vienu vaj diviem gigabajtiem operetaj atminjaj (RAM) ja jus neplanojat iet talak par muzikas klausishanas vaj video skatishanas tad vaj nemt ne mazak par 1GB. Ja datora ir 512 megabajti vaj mazak tad tas ir pagajushas paaudzes dators un nav spejigs uz neko iznemot video audio lietoshanaj. Pedejajs galvenajs ir video atminja nevajag nemt datoru kam ir video kart kuraj ir atminja mazak par 256 megabajtiem, jo visvajrak portativiem datoram ir integreta-iebuveta video karte no Intel firmas vissliktaka no video kartes razhotajam. Butu labak nemt datoru kuram ir uzlima "Nvidia" vaj vissmaz "ATI " video karte Intel GMA ir pedejajs variants. Ta ka lskt kur ir tris vissgalvenie faktori pec kuriem tev vajag nemt datoru. CPU - processors ne mazak par Dual Core, RAM - operetaj atminja ne mazak par 1 gigabajtu, Video karte ne mazak par 256 megabajtiem. Un vel pedejajs faktors ir tadi pajolini kur tic ka portativa datora specifikacijas ir vienadi stacionara datoram, pilnigs fufels ja ir piezimjdators ar specifikac. Dual core 2,6GHZ 2GB RAM 384 MB VIDEO un patejksim ir galda dators ar tadiem pashiem spec. tad tik un ta stipraks bus galda dators jo lieta ir ta ka parnesejamiem datoriem ir ljoti vaja matesplate kura barojas no zem volta stravas.

R Raivis Malnieks 24.01.2016

hp dv7000 8gadi acer 6gadi lenovo 5 un vel iet

I inese 05.01.2011

es nesen nopirku ASUS,un man ljoti patik,uzskatu ka ta ir viena no labakajam razotajfirmam,jo ari italija par ASUSir ljoti labas atsauksmes.

N NaurisKalnciems 04.02.2021

Nekļūdīsies, ja ņemsi brenda datoru, piemēram Lenovo vai Dell. Tomēr izstūrīgāki būs par Asus vai Acer, bet neņem tos pa 200 vai 300, spļaudīsies, jo reāli ir par lēnu. Ideāli būtu biznesa klases modeļus, ja var atļauties vai pa pāris maksājumiem, būs jāatvadās no 700, 900 euro, optimālais variants Brenda datoram cenu kategorijā ap 500 Eur.
Kā daži varianti un ar sakarīgu apkalpošanu ir te: https://capital.lv/Produkti/Katalogs/Portativie-datori

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes