pašvaldības policija

labdien! kurā valsts iestādē gristies ar sūdzību par pašvaldības policijas darbu?

A Agnese 25.01.2011

Atbildes (5)

U unk 25.01.2011

Rīgas Domē! (skatoties, kur Jūs dzīvojat).

р Р.Силантьев 25.01.2011

Пользы стране эти дотации никакой не приносят, зато есть серьезные подозрения, что заметная часть дотационных средств посредством различных схем попадает к самим террористам, которые уже давно не зависят от зарубежных ваххабитских денег. Высвободившиеся средства можно пустить на укрепление силовых структур, которые все-таки предотвращаются большую часть терактов.

S ssss 25.01.2011

Par so sunju patvalu atbild domes meers,bet tur tadi idioti pielasiiti,bez izglitibas ar apsaubamu reputaaciju,ka gaidit no tadiem urlam var visu ko.

B BIGs 25.01.2011

Jā, ar pp cīnīties ir ļoti grūti. Pazīstu daudzus no skolas laikiem, kuri arī bija pārsvarā psihiski nelīdzsvaroti un tagad viņiem tiek dota vara.

с Сидоров 28.01.2011

В любом учебнике по криминалистике сказано, что лучшими провокаторами и стукачами становятся лица с гомосексуальными отклонениями, наркоманы, алкоголики и им подобные. И тогда впервые в стране было публично объявлено о существовании в стране педофильного лобби.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes