Par ,,Trūc.ģimenes,,iespējām

Dzīvoju Valkā. Man ir piešķirts ,,Trūcīgas ģimenes statuss,, ar 12 g.d.bērnu, jau vairākus gadus.
Salauzu roku, vajag vairākas reizes iet pie Traumatologa, taču man katru reizi to apmeklējot jāmaksā 20 eiro, nez kur lai ņemu to naudu, ja esmu ,,trūcīga,, ? Kāpēc nevar tikt pie ārsta par brīvu ? ja reiz tāda iespēja itkā ir ? Ja nav 20 eiro, jāgaida rindā 2 mēneši kā minimums, bet kā var gaidīt ar lauztu roku ?

O [email protected] 06.06.2017

Atbildes (4)

O [email protected] 06.06.2017

Valkas poliklīnika

L linlin 14.06.2017

Trūcīgā statuss apmaksā tikai valsts apmaksātās ārsta vizītes - kvotu vietas. Acīmredzot, ārstam nav noslēgts līgums ar Nacionālo veselības dienestu.

O [email protected] 18.06.2017

Ka gan var but taa ka vienreiz var tikt pie vinja ar trucigo izzinju, bet nakamo reiz nee ?

L linlin 18.06.2017

Trūcīgā statusu piešķir uz 3 mēnešiem, katru reizi no jauna izvērtējot ģimenes ienākumus. Maiņas ienākumos (jebkādi ātrie kredīti, nauda, ko aizņemas no personas utml. arī skaitās ienākumi) var likt izvērtēt atbilstību trūcīgā statusam no jauna, un statusu nepiešķirt.
Kā arī - pie ārsta būtiski ņemt līdzi nosūtījumu.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes