Par slimības lapu izdošanu bez pacienta apskates

Labdien! Man ir jautājums, kā man rīkoties, zinot ka darbinieks kārtējo reizi paņēmis slimības lapu slimo Rīgā, kad viņa ģimenes ārsts atrodas 200 km attālumā no Rīgas. Tātad ārstam piezvana vai nu ārsts dod slimības lapu ar atpakaļejošu datumu.

K kristule 12.05.2009

Atbildes (7)

E egija 13.05.2009

Un Tu esi darba devēja,kas vēlas pieķert savu darbinieku???Diezin vai kas sanāks,jo kā pierādīsi,ka darbinieks tiešām nav pie ārsta bijis un kāpēc Tev tas vispār ir vajadzīgs???

U Uģis riktigais 13.05.2009

Paga,paga,ja cilvēks ir saslimis un ārsts ir prom,tad slimam pie darba jānak? Es arī zvanītu ārstam un izteiktu savu sūdzību,lai vismaz iesaka ,kādas zāles var bez receptes dabūt. Un,ja temperatūra,caureja vai kaut kas tamlidzigs-sorry,tādā stāvoklī ir tikai jāārstejas :)

V Vilis 14.05.2009

Pirmkārt aizbraukt 200 km var izrādīties ātrāk nekā tikt pie kāda ārsta Rīgā! Bet ja tomēr tiek Rīgā kaut kur, tad nu slim.lapas jau var iedot arī cits ārsts - ne obligāti ģimenes

L Laura 14.05.2009

Man arī ģimenes ārsts ir patālu no Rīgas, bet tas ir ātrāks veids kā tikt pie ārsta nekā gaidīt nedēļu rindā Rīgā. Un tie 200 km vien 2 stundu brauciens ir. Tas paņem tikpat daudz laika kā sežot Rīgā sastrēgumos, lai tiktu līdz slimnīcai.

P pufa 14.05.2009

tas ir pilnīgi normāli. es ar, kad saslimstu zvanu ārstam, konsultējos, kā uzlabot pašsajūtu utt.,un kad jūtos tik labi, lai aizbrauktu līdz viņam, tad arī braucu.galvenais ārtam dot ziņu, no kura datuma nespēj iziet darbā sliktas pašsajūtas dēļ.

K Krīzmens 19.05.2009

Darba devējs mēģina ietaupīt līdzekļus, kur vien redz.. :D

S Sanita 23.05.2009

Vai arī darbinieks kārtējo reizi mēgina apčakarēt darba devēju. Visi tik slimīgi, tik slimīgi... sevišķi, kad draud atlaišana.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes