Par Latio piedāva noslēgt līgumu apsaimniekošanu un pārvaldību

Mūsu māju grib apsaimniekot un remontēt -firma Latio. Vai ir kādam ir nācies saņemt pakalpojumus no šīs firmas un kādas ir atsauksmes,vai var uzticēties šai firmai gan apsaimniekošanu ,gan remontēt māju?

M Marina 24.08.2009

Atbildes (6)

K k 24.08.2009

Nu par apsaimniekošanu nezinu,bet citos jautājumos-ārkārtīgi dārga firma.Sev labumu -viņi noteikti-dabūs,bet par Jums???

B Baņkieris 24.08.2009

Šī firma tagad veic agresīvu politiku Ķengaragā, kaut arī liela daļa mājas iedzīvotāju ir pret šīs firmas pakalpojumiem, vienalga šī firma cenšas par varītēm iegūt tiesības apsaimniekot māju!
Nekādā gadījumā nesasienieties ar firmu "Latio"!
Iemesli ir vairāki:
1)- dārga firma un meklēs izdevīgumu TIKAI SEV;
2)- uzspiedīs nereālus tarifus;
3)- spiedīs mājas iedzīvotāju piekrišanu kredīta saņemšanai lai remontētu jūsu māju, bet rezultātā remonts būs ļoti paviršs vai vispār nebūs nekāds;
4)- firmas pārstāvji ir ļoti rupji un cenšās mājā atrast vienu, divus "līdzgaitniekus", kas apstrādās pārējos iedzīvotājus;
5)- kad iemin, lai uzrāda it kā plānotā remonta tāmi, kas ir likumīgi no iedzīvotāju puses, tā atrodas visādi iemesli lai to nedarītu;
6)- ņemiet vērā, ka "Latio" nodarbojās ar dzīvokļu uzpirkšanu un pārdošanu, viņi ir pieraduši pie lielas naudas, tāpēc centīsies "izsūknēt" no jums maksimumu;
7)- patstāvīgi dzirdēsiet vienu atbildi uz visiem jautājumie. Atbilde ir "Nav naudas!"
ŅEMIET VĒRĀ:
Tikai mājas iedzīvotāji ar balsu vairākumu kopsapulcē izvēlas apsaimniekotāju, cik man zināms tad "Latio" cenšas uzbāzt savus pakalpojumus un ir ļoti agresīvi savu mērķu sasniegšanai!
KATRĀ ZIŅĀ JUMS NO ŠĪS FIRMAS LABUMA NEBŪS!
VISLABĀKAIS IR VEIDOT PAŠIEM SAVU DZĪVOKĻU ĪPAŠNIEKU SABIEDRĪBU! TAS JUMS BŪS LĒTĀK UN NAUDAS PLŪSMAS BŪS LABĀK REDZAMAS!
ZINU TO NO SAVAS PIEREDZES!
MUMS IZDEVĀS IZBĒGT NO ŠĪS FIRMAS, KURU NEINTRESĒ MĀJAS IEDZĪVOTĀJI, BET GAN NAUDA KO VIŅI IEGŪS NO "APSAIMNIEKOŠANAS"

B Baņkieris 24.08.2009

...vēl gribu piebilst, ka šīs firmas pārstāvji ļoti profesionāli izmanto to, ka iedzīvotāji neorientējas likumdošanā un konkrēti īpašumu apsaimniekošanā. Katrs viņu teiktais vārds ir jāpārbauda!
Mūsu māju arī gribēja paņemt, bet kad šie saprata, ka mūsu mājā dzīvo vairāki cilvēki, kas orientējas likumdošanā, viņi ļoti ātri pārdomāja! Tas jau vien izsaka daudz ko par šo firmu!
Ko var gribēt no mākleriem!!!???
Viņi jūs "čubinās", kamēr dabūs kopsapulces protokolu, kurā būs teikts, ka jūs piekrītat kredīta saņemšanai un pēc tam jūs redzēsiet viņu īsto seju!
Starp citu, mūsu gadījumā, kad palūdzu lai parāda man iedzīvotāju sapulces protokolu, kurā nolemts uzticēt viņiem apsaimniekošanu, viņi kategoriski atteicās to darīt! Tas jau ir likumpārkāpums! Visi dokumenti, kas skar jūsu māju jābūt ir brīvi pieejami jebkuram mājas dzīvokļa saimniekam, bet "Latio" to galīgi ignorē!
Galu galā nevis apsaimniekotājs izvēlas mājas, kuras apsaimniekos, bet gan mājas izvēlas firmas, kas viņas apsaimniekos. Šķiet, ka no "Latio" darbinieki to ir piemirsuši!

A Arcis 02.09.2009

par kuru maaju iet runa?

N Nigrander 17.12.2009

Te gatavas receptes nav un ja apsaimniekotāja maiņu grib veikt tikai tādēļ, ka dzīvē vajag kaut ko pamainīt, es ieteiktu nesteigties. Vajag saprast to, ka situācijas mēdz būt dažādas - apskatot situāciju kad nams ir liels, celts Padomju laikā un kaimiņi viens otru sejā nepazīst un nav draudzīgi. Tā ir situācija kad jūsu kopīpašums var nonākt kādas pseidoapsaimniekotājfirmas rokās un no situācijas ka jūs kaut ko gribējāt mainīt bet nezinājāt ko tieši, esat nonākuši finanšu atkarībā no apsaimniekotāja un vienīgā izeja būs dzīvokli šajā namā kādam pārdot.
Pilnīgi cits variants ir tad, kad iedzīvotāji ir nodibinājuši iedzīvotāju biedrību un zin (ne teorētiski, bet praktiski) ka visus nepieciešamos mājas darbus var veikt sētnieks, apkopējs un sertficēts dzīvojamo māju pārvaldnieks kuru tad algo biedrība. Vēl ir vajadzīgs grāmatvedis. Seko problemātiskā daļa - Siltumenerģijas piegādātājs negrib slēgt līgumu par siltuma piegādi, jo biedrība nav PVN maksātājs un arī iedzīvotāju nemaksāšanas gadījumā naudu var piedzīt tikai no konkrētā iedzīvotāja(un nevis no SIA kā tas ir ar lielajiem apsaimniekotājiem). Lielajam apsaimniekotājam Enerģijas piegādātāji var iedot apjoma atlaidi, biedrībai tādu nedos. Lielajam apsaimniekotājam ir materiāli - tehniskā bāze, biedrībai avārijas gadījumā ir jāmeklē ārējie risinājumi. Vēl jāatceras, ka jo mazāka māja, jo proporcionāli lielākas izmaksas. Cerēt uz to, ka iedzīvotāji paši mazgās trepes un šķūrēs sniegu ir naivums un to vajag atmest pašā saknē.

A Arcis 30.11.2010

nezinu par ko te cilvēki runā, bet mūsu māju Dārzciemā apsaimnieko Latio Namsaimnieks un esam ļoti apmierināti. Manuprāt viena no zemākajām cenām pilsētā 0,20Ls/kvm, sētnieks - apkopējs vienkārši ideāls vecīts, kas lieliski tiek galā ar savu darbu, pārvaldnieks atsaucīgs, komunālo pakalpojumu rēķini saprotami, arī ar apkures pieslēgšanu nebija nekādu problēmu sākot apkures sezonu. Vārdu sakot, tiem kas vēlas lai mājā būtu kārtība un par to kāds rūpētos - iesaku, bet pārējie lai pūst pašvaldības apsaimniekotajās mājās!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes