p-p-palīdziet/п-п-помогите

Cienījamie sudzibas.lv apmeklētāji,vēršos pie Jums pēc palīdzības. Visu savu mūžu es cīnos ar savu briesmīgo kaiti - runas defektu, kam latviski īsti nav pareiza nosaukuma. Īsāk sakot, es stostos jeb raustu valodu.Liels lūgums, ja Jūs esat dzirdējuši par kādām metodēm vai dziedniekiem, esat tik laipni, atstājiet kādu informāciju! Varbūt tieši šo metodi es vēl neesmu izmēģinājis!P.S. Iepriekš atvainojos mājaslapas administrācijai par nepiemērotu jautājuma tematu.Уважаемые пользователи sudzibas.lv,обращаюсь к Вам за помощью! Всю свою жизнь я борюсь со своим недугом- заиканием. Большая просьба, если Вы знаете какие либо методы или Вам известны народные целители, поделитесь информацией! Возможно, это сможет мне помочь.!P.S. Приношу свои извинения администрации сайта за несоответствующий вопрос.

P pokupateljnica 05.06.2009

Atbildes (7)

P pufa 05.06.2009

Aizbrauc uz Puhticu Igaunijā. Pat alkoholiķi, aizbraucot uz turieni un izejot visas ceremonijas paliek par atturībnikiem

P pokupateljnica 05.06.2009

Iepriekš liels PALDIES visiem par atbildēm!

J Juris 05.06.2009

Dieva dēļ, neejiet pie dziedniekiem. Atceraties, ka pierādījums un zinātnisks pamatojums viņu ārstniecības spējām NAV! Iesaku aiziet uz elektromagnētisko diagnostiku.

Bet ja vēlaties izkaisīt naudu vējā, uz priekšu!

N Niko 06.06.2009

Paprasi, lai kāds tev iedod pa galvu. Tad smadzenēs vajaadzīgā kroka iestāsies vajadzīgajā vietā un valodu vairs neraustīsi....... jeb vispār nerunāsi.

U Uģis riktigais 06.06.2009

Neredzu problēmu sarunaties ar cilvēku,kam ir valodas grūtības. Galvenais nekrīti panikā.

O Olga 12.06.2009

Jums var palīdzēt logopēds vai audiologopēds, kas mācīs veikt dažādus speciālus vingrinājumus! Varat pamēģināt psihoterapiju, visādus relaksējošus pasākumus!Var mēģināt vingrināties runāt, lasīt pie spoguļa!Galvenais atcerēties ka JŪs neesat sliktāks par citiem! Lai veicas!

A Agnese Janovska 18.02.2014

Sveiki! Lasu, ka Jums ir problēma ar stostīšanos. Esmu Audiologopēde, un manā profesija ietver strādāt ar cilvēkiem, kuri arī stostās. Ja tev vel šī tēma ir aktuāla, dod man ziņu, pastāstīšu, kā varu palīdzēt. Samaksu par to neņemšu, jo esmu studente, tas ir manās interesēs tev palīdzēt. Gaidīšu ziņu no tevis šeit!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes