Nometnes bērniem

Kādas atsauksmes ir par mirandas nometnēm? Vai droši var uz turieni sūtīt bērnu?

S Stella 29.04.2010

Atbildes (8)

T tika 01.05.2010

Ar sadzīvi un kārtību jau ir kā ir,tas šajās nometnēs nav galvenais.

L Laura 02.05.2010

Savu dēlu uz Mirandas nometnēm laidu divus gadus pēc kārtas. 2008.gadā nekādas sūdzības nebija, dēls bija apmierināts un viss bija kārtībā. pagājušo gadu, acīmredzot krīze bija skārusi arī Mirandu. Nometne bija Matīšos, Valmieras pagastā. Bērni bija tikai kādi 10-11. tas jau nebūtu nekas, bet mans dēls stāstīja, kā viņi tika vesti peldēties. Visi tika sasēdināti vieglajā mašīnā. kur nu kurais. arī uz grīdas!!!!!!!!!!! tas nozīmē, ka bez jebkādu drošības noteikumu ievērošanas!!! labi, ka viss labi beidzās, bet es negribu pat iedomāties, kas varēja pa ceļam, tā braucot, notikt!!!!!
Tagad nožēloju, ka Mirandai tā arī neko nepateicu - vīrs vēl kušināja, bet vajadzēja....

plus vēl beigās nepatīkams pārsteigums bija ar varu uzstieptās bildes no nometnes ikdienas!!! vairākas bija līdzīgas, bija arī tādas, kurās mans dēls nebija. un par to visu noplēsa Ls 7!!! it kā nav daudz, bet man tik daudz bildes nevajag. tad var atsūtīt uz epastu vai iedot saitu, no kura var lejuplādēt. bet izskatās, ka tas bija kā papildus bizness...

varbūt tas tā gadījās tikai mūsu nometnes maiņā, bet nepatīkami. Šogad sūtīšu uz nometni spekaruksis.lv
Ungura ezera krastā, tā kā atkritīs pārbraucienu problēmas :) Dārgāk gan ir, bet programma šķiet interesantāka.

Lai bērnam jauka nometne, lai arī kur tā nebūtu :)

H halle 04.05.2010

Varu tikai apbrīnot tos vecākus, kas ir ar mieru savus bērnus laist uz kautkādām apšaubāmām nometnēm, kur paši nav klāt, neeredz, nezin, kas notiek ar viņu bērnu.Labāk būtu paši nodarbojušies ar saviem bērniem, nevis grūduši uz nometnēm!Brauciet uz laukiem, zaļumos, labāk sarunājiet ar draugiem, radiem, lai bērns izkllaidējas, lai ir zināmi cilvēki!

K khm 11.05.2010

vai jums nav bail par to, ka bernus nometnēs var seksuali izmantot? nesen viena mamma pec pāris gadu problēmām dēlam(pēc nometnes), kopa ar specialistiem secinaja šādu faktu iespējamību....

J Juris 29.05.2010

suutat uz Cirulisiem... man berns jau ceturto gadu brauks, nemaz par citu nometni dzirdeet negrib.
http://cirulisi.blogspot.com/

E ess 13.07.2011

nometnēs nekur neved ar mašīnuun tās bildes starp citu visi katru dienu apskatās un pasūta tās kuras grib nopirkt.

A Anna R. 30.11.2019

Sūdzība: slikts pakalpojums ir Ilustrētā Junioriem nometne. Biju tur vasarā vairs nebraukšu! Skolotājs uz mums lamājās un cēlāmies mēs ~ 8 no rīta. Par agru un tad uzreiz vajadzēja vingrot un skriet peldēties .brokastis bija ~9 no rīta . Es biju cerējusi uz nometni no kuras izņem ārā nejaukos bērnus, bet visu nedēļu pa nometni skraidīja 3,4 idioti. Un tā varētu ilgi turpināt. NEISAKU! !

A Anna R. 30.11.2019

Tā taču ir armija ne bērnu nometne!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes