Neuzcelta māja

2007. gadā tika noslēgts līgums ar SIA TMS Group par gatavas (saliekamā) mājas piegādi, pārskaitīti 25000 Ls, bet nekā. Grizos policijā 2 reizes, atteikums. Patērētāju Tiesību Aizsardzība-atteikums. Vēl dažnežādos kantoros. Tagad redzu SIA iesniegusi maksātnespēju. Teica griezties tiesā, bet bez 1000 Ls neesot ko sākt. Protams ņemts kredīts, bet tagad ne mājas, ne naudas.Varbūt kādam ir ieteikums?Vai arī bijušas darīšanas ar šo firmu?

A Aija 17.01.2011

Atbildes (4)

A Andrejs 17.01.2011

Nu nemaksā nevienam pirms padarīta darba! Kādēļ saņēmi atteikumus?

H harijs 17.01.2011

Nu kad tas idiotisms beigsies. Vispirms prece tad nauda. Tā tam jābūt.

A Aija 17.01.2011

Tur bija daļa jāiemajsā, tad , kad uzstāda pārējais

S signe 21.01.2011

Man protams nebija runa pa tik lielu summu, bet gan pa 200 ls, firma iesniedza maksāt nespēju un pat mans advokāts teica, ka nav jēgas. Tikai iztērēšu vēl vairāk naudas un nervus, naudu atpakaļ nesaņemšu.
Cietsirdīgi, bet iesaku tev parunāt ar advokātu, bet ja viņš saka, ka jāliekas mierā, tad tā ir jādara. Mūsu valstī taisnību neatrast.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes