Netīrība Rīgas pilsētā

Lūdzu, kur man vēŗsties ar radušos situāciju? Esmu jautājusi Rīgas satiksmei un Rīgas domes satiksmes departamentam . Lieta sekojoša...Rīgā. 5. tramvaja pietura "Aldaris" virzienā uz Rīgas centru, tramvaja pietura ir ļoti netīra- izsmēķi, tukšas pudeles, pērna gada lapas-- NETĪRĪBA! Pieturā atrodas arī Bistro-kafejnīca, tas viss ir kafejnīcas durvju priekšā. Cilvēku dienas laikā ir daudz, jo no šīs pieturas pacienti un darbinieki dodās uz VCA poliklīniku "VESELS". Ļoti nepatīkams skats!...Esmu vairākkārt zvanījusi, jo pati strādāju poliklīnikā, nekas netiek darīts! Varbūt ar Jūsu portāla starpniecību šo lietu var atrisināt? Ar cieņu Lilija.

L Lilija Zemtaute 05.05.2018

Atbildes (2)

д Джонни 31.05.2018

Так Рига это и есть помойка, всегда такой была. Особенно вокзал, центральный рынок. По любой улице НЕ в центре пройдите - под ногами плевки, бычки, битые стёкла, на газонах пивные банки и бутылки. Можно к каждой улице по дворнику приписать, и даже если он будет раз в день с метлой ходить, обитателей этого города не перевоспитаешь - они всё равно будут гадить себе под ноги.

I Irandra 11.06.2018

Vēlos Rīgas domei ieteikt pilsētas labiekārtošanas nolūkā izvietot pisuārus gar sienu tunelim , kas atrodas Gogoļa ielā,Tagad, kad diennakts bārs veikals ir pārcelts stacijas pusē, gandrīz katru vakaru tur pret sienu stāv un urinē vismaz pāris dzērāju, un cilvēkiem, kas dodas uz autobusa pieturu ir jābrien caur mīzalu peļķēm.Kad tā bode bija otrā pusē, tad visi nokārtojās stūrī pie stacijas durvīm, bet domi šādi jautājumi laikam nesatrauc,ja var dot atļauju atvērt bāru, bet nenokārtot tualešu jautājumu.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes