Nekustāmā īpašuma nodokļa parāds

Par diviem gadiem ir izveidojies nek. īpašuma nod. parāds. Pie pašreizējās situācijas valstī, savādāk nav iespējams. Tagad strādāju trijos darbos, varētu maksāt, bet mani pārsteidza.Pašvaldības uzliktā soda nauda, ''zvērīgā'' tiesas izpildīt'ja lēmums, nobloķēti konti-supper atbalsts iedzīvotājam no Jēkabpils pašvaldības. Atliek savākt mantiņas un doties prom no šīs valsts.Kāds var ieteikt ko darīt?

V varis jekabs 08.07.2015

Atbildes (2)

M Mr X 10.07.2015

Un ko gribēji- ja būtu griezies pašvaldībā- izrunājis situāciju- viss būtu kā nākas, protams tagad vainīga Jēkabpils, Latvija, valdība un kaimiņi droši vien arī...

sinccha17 09.10.2015

Uztaisi citu kontu bankā un dzīvo tālāk. Viņi tikai var nobloķēt tekošo kontu-kurā tiek skaitīta alga un kurš uzrādās ja nemaldos eds.gov.lv mājaslapā.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes