lubrikants

Vai uz lubrikanta iepakojuma jābūt norādītam pilnam sastāvam zem norādes : sastāvs, vai pietiek, ka uzrakstītias 2 saturošās vielas? Vai varu prasīt aptiekai atmaksāt naudu par lubrikantu, kurš neatbilst aprakstītā īpašībām?

J Juris 25.05.2010

Atbildes (6)

U ughu 25.05.2010

un ko tajā sastāvā vēl gribēji ieraudzīt? savu krānu? apzied uz riņķi, būs sastāvā.

A Anna 26.05.2010

Bet kas tad neatbilst?

N Nata 26.05.2010

Nedomaju,ka jus varat to atgriezt aptiekai.

Par Pakosanu un iepakojuma satura uzradisanu uz iepakojuma ir atbildiga kompanija,kas produktu ummm...... manufacturer.

Ja "manufacturer" razo tikai lubrikanta sastavu,un tas tiek eksportets uz Latviju,un Latvija to iepako,lai pardotu,tad jus varat to atgriest aptiekaa

Un tie idioti,kuri dod taas asaas atbildes nemaz nav izpaliidziigi.

Ah,bet nu ko juus domaajiet,tak baigais bezdarbs,vismaz var pasleepties aiz kompja,un panirgt par kaadu

Lohu bars

A Anna 27.05.2010

Nata:
Un tie idioti,kuri dod taas asaas atbildes nemaz nav izpaliidziigi.

Kāpēc tad tā vai tad es ko sliktu pateicu,vienkārši neizpratu problēmas būtību.
Atradusies lubrikantu eksperte,un pie tam vēl strādājoša,mums liels gods ka varam ar tevi vienā forumā rakstīt.
Mēs bezdarbnieki reti sastopam kādu kam ir darbs nu tad beidzot NATA:D:D:D

N Nata 01.06.2010

Darga,Anna.

Tie idioti,kuri dod taas asaas atbildes nemaz nav izpaliidziigi.

Un vaitad nepareizi pateicu?

Un kaapeec tad tas janem tik personigi?
Vai Jus saskatat savaa atbildee kautko asu????

....nedomaaju gan.....taa ka varbut Tas koments uz Jums nemaz nebija teemeets,bet gan uz tiem,kas par tiem kraaniem rakstiija,un visiem paareejiem "stulbo" atbilzu sniedzeejiem visaa shajaa suudziibu portaalaa.

Taa,ka Anna,luudzu nenemiet visu tik personiigi.

Neesmu lubrikantu eksperte,bet gan maarketinga eksperte, un apgrozos jomaa starp produktu razotaajiem, distributoriem,un vairumtirdzniecibu,mazumtirdznieciibu,un pateereetaajiam.

Stradajosa???
Esmu jau gan, pareizaak buutu, esmu iipasniece,un esmu starp produkta razotaaju,un vairum/mazumtirdznieciibu,kuri taalaak paardod preces pateereetaajiem.

Un taakaa mums ir pasiem savs ziimols,un produkti,taakaa paarraugu savu laucinu pati,un organizeju paaris lietas pati, tad esmu atbildiiiga par iepakojumu,un informaaciju,kas uz taas atrodas.

Tad mes preci pardodam profesionaliem un veikaliem,un ja kadu klientu neapmierina musu preces iepakojums, jeb ari ir kaadas citas suudziibas,par taam esmu atbildiga es,jo kompanija nav SIA, jeb limited,taa ir Sole Trader.

Ja lubrikantu razo Limited Company ,jeb SIA, atbildibu uznemas uznemums,un ja tas bankrotee,un Jurim nokriit kraaninsh taapeec,ka sastaava nebija ierakstiits,ka uzneemums ir pievienojis seerskaabi asaakaam izjuutaam, Juris var iespiest savas olas durviis,un kompensaaciju neno viena nevar pieprasiit, jo uzneemums ir bankroteejis.

Un tajaa pashaa laikaa kompaanijas iipasniekam var buut zelta mocis un sudraba govs uz dimanta klaviereem, un Juris neko nevar pieprasiit,jo atbildiiga ir Kompaanija.

Un naakosajaa dienaa Lubrikantu kompaanijas iipasnieks atver Lubrikantu Kompaniju no 2, un rzo tos pasus produktus,tikai savaadaakaa iepakojumaa,un atkal kaads Juris to nopeerk bez noraadiitas sastaava informaacijas,un tam arii kraans nokriit.

Un pie atbildiibas Var saukt atkal tikai un vieniigi Kompaniju No 2, bet ne personu,
kur manaa gadiijumaa,es esmu atbildiiga par visu vienpersoniski un pat arii ar savu maaju,masiinu,un jebkuru citu iipasumu.
Varbuut taapeec esmu sevi izgliitojosi sevi pietiekosi,lai zinaatu kaadas ir prasiibas iepakojumiem,NEVIS LUBRIKANTIEM.

Varbut velies iesniegt CV un pieteikties darbaa?

Vareetu iemaaciit arii Jums pashai atskiriibu starp zinaasanaam par Lubrikantiem,jeb pateereetaaju tiesiibaam,un precu iepakojumiem.

N Nata 01.06.2010

Un vai slikti pateici?
Nee.

Vienkaarsi palasot Sho Portaalu liekas,ka visa Latviesu tauta tikai apreec citus,un ja kaads uzraksta suudziibu,tad rakstiitaaju nosauc par idiotu,un pasaka,ka pats vainiigs.

Varbuut Juus esiet vieniigaa persona,kas nav pateikusi neko sarkastisko shajaa visaa portaalaa,bet savaadaak,liekas,ka latvieshu tautai dzimtaa valoda ir sarkasms.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes