līguma pārkāpšana

Labdien!Ge Money iesniedza viena mēneša kavēta maksājuma dēļ Creditreforma,mūs sazvanīja un vienojāmies maksāt to pašu summu turpmāk Creditreformai,par auto,,pagājis vairāk kā pusgads,neko neziņojot visu šo laiku,pēkšņi ierodas un savāc Ge Money no mums auto,,,,bet nebija kavēti vairs maksājumi,regulāri uz piedziņu pārskaitījām,,vai viņi rīkojušies godīgi?Uz darbu arī netiek,kur ir godīgums???Ko mums darīt

K Kristīne 15.01.2011

Atbildes (2)

A Agnese 15.01.2011

No sākuma ejiet pie jurista un tad uz PTAC. Šeit neviens nerisinās šādas problēmas. Mašīnu tā vienkārši atdevāt un viss?!

L Likumsargs 16.01.2011

Pirmā jūsu kļūda ir tā, ka Jūs maksājāt Creditreform!
Vai Jums ar Creditreform ir kāds noslēgts līgums? Nav! Tad kādēļ Jūs maksājāt Creditreform?

Pēc pieredzes zinu un esmu pārliecināts, ka notika sekojošais:
-jums piezvanīja no Creditreform un jūs vienojāties par maksājumu. Jūs turpinājāt maksāt, bet ne bankai, bet gan Creditreform. Par cik ar Creditreform Jums nekādu līgumu nav, tad Creditreform vienkārši Jūsu samaksāto naudu paturēja sev kā piedziņas izdevumus, kas ir nelikumīgi, bet bankai paziņoja, ka piedziņa nav iespējama!

JŪSU GADĪJUMS TIKAI VĒLREIZ LIECINA TO, KA NEKAD NEVAJAG MAKSĀT PARĀDPIEDZINĒJAM, BET GAN KREDITORAM!!!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes