Lattelecom vai IZZI???

Sveicināti!Jau vairāk kā četrus gadus man ir IZZI,no sākuma šādas tādas ķibelītes bija ar viņiem,bet nu jau krietnu laiku nekas nav bijis un esmu apmierināta.Rēķinu mēnesī maksāju 27 ls (internets+kabeļtelevīzija+digitālā televīzija+mājas telefons).Te vienu dienu vīram sāka zvanīties no Lattelecom un piedāvā pāriet no IZZI pie viņiem.Būšot atlaide 50 ls!Pirmos divus mēnešus jāmaksā būšot 10 ls,tad vienu mēnesi 20 ls un tad jau 30 ls!Tagad paņēmu izmeiģināšanai uz tām 14 dienām un ja jāsaka godīgi nekādu atšķirību kvalitātē neredzu.Padalieties lūdzu ar saviem viedokļiem.Vai pieredzi.Varbūt kādam arī bija pirms tam IZZI un tad pārgājāt uz Lattelecom?

I Ieva 08.05.2011

Atbildes (4)

D Daniels 11.05.2011

Droši varu apgalvot, kad Lattelecom pakalpojumu maģistrāles, kas tika ievesti jaunajos rajonos, kur līdz šim nav bijuši, strādā ideāli. Konkrēti iet runa par Optisko Internetu un Interaktīvo TV. Pašam ir gan optiskais internets 100 mb/s, gan interaktīva televīzija, tūlīt jau bus kā gads, nekādu problēmu. Tur kur nav optiskas maģistrāles, mēdz but ķibeles. Par IZZI varu pateikt tikai no draugu un paziņu pieredzes, tik tiešam drausmīgi, līdz pat šai dienai turpinās nekārtības.

Pats esmu Liepājnieks.

U Una 11.05.2011

Šeit, Rīgā, vismaz man Lattelecom iet ka smērēts arī bez optiskās maģistrāles. Nu jau pusotru gadu pilnīgi nekādu problemu. Tpfu, tpfu. Un jāmaksā Ls 13 = kaut kāda parasta tv paka + it kā lēnākais internets, kurš liekas vairāk kā pietiekami ātrs (seriālam viena sērija novelkas vidēji 10 min. un CS arī var normāli pamočīt :) ).

Runājot par IZZI, nav gadījies ar viņiem sadarboties, bet cik nu pieminēts no draugu/paziņu/kolēģu puses, tad tikai lai papukstētu un pasūdzētos par kārtējo nelaimi un čakaru, ko šī kompānija sagādājusi.

D Diāna 17.05.2011

Noteikti,ka Lattelecom ir daudz labāks un lētāks,arī IT ātrums lielāks,vismaz atbilst tam,ko sola...Ar IZZI man ir bijušas tik lielas problēmas,ka varētu romānu uzrakstīt...Viņu IZZI mājas telefons arī nekur neder...Ja nav elektrības,tad nestrādā...Man nestrādāja arī bieži tad,kad bija elektrība...IZZI mājas telefonu nav daudz,tāpēc zvanot uz Lattelekom numuru skaita tik naudiņu klāt...Tad lētāk zvanīties no mobīlā... Atteicos un pārgāju uz Lattelecom.Problēmas beidzās... Jābūt trakam,lai ielaistos jebkādās darīšanās ar IZZI... Jau palasot ar viņiem noslēgto līgumu ,ir skaidrs,ka viņi ne par ko neatbild...

I Ilgvars 18.05.2011

Jebkurā gādījumā Lattelekom!!! izzi ir riktigs manītāju kantoris! Ja nestradāja kkas tad vienmēr vainigs biju es, jo redziet signāls pienakot pie manis! šādas situācijas pec zvana viss normalizejas. un sazvanit info dienestu var tikai tad ja viss strādā! Paldies Dievam esmu ticis no Izzi prom! un tagad vini ir apstradajuši pazīstamu 83 gadu tantuku, kurš ta pa istam neko neaptver un lai lauztu ligumu prasa ligumsodu! Viennozimigi lattelekom.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes