Laiks samazinat darba iekartosanas firmu skaitu

Sakara ar lielo bezdarbu,vai nebutu laiks samazinat darba iekartosanas firmu skaitu lai nemulko tautu ,reali vini ir lieki,ta ir naudas izspiesana , kuram kungam tas ir izdevigi?Tautai galigi ne,reali vini nau spejigi palidzet tapat ka VNA

E Egons 04.08.2009

Atbildes (6)

F fedja 04.08.2009

nu ko ākstās, latvijas personāla atlases firmas krāpjas, kā piemēram cv, idarbs uc, ja maksāsi - redzēsi piedāvājumu, kuru sen ir paņēmuši, labāk skaties portālos , kur piedāvā darbu un tajā pašā vna, kur licencētas firmas un galvenais uz ko un turklāt apskati vai jau nav atņemto licenču sarakstā

I Iveta 05.08.2009

nesen ievietoju sludinājumu www.zip.lv, jo mūsu kompānija meklē darbinieku.
Izrādās, ka manu sludinājumu no zip.lv nozaga portāli www.cvplus.net un www.sbox.lv un tagad viņi tirgo manu sludinājumu iedzīvotājiem!

uz mūsu vēstuli izņemt sludinājumu viņi nereaģē, tātad būsim spiesti griezties prokuratūrā, lai pakrata šos zagļus.

Mans ieteikums darba meklētājiem! Nekādā gadījumā nesūtiet SMS un nemaksājiet tādiem saitiem, jo tā ir vakanču zādzība, bez autora piekrišanas.

T tanaka 06.08.2009

Neviens jau neliek iet uz darba iekartosanas biroju, pats biju vienreiz aizgajis, bet ligumu nenosledzu. Kapec man jasledz ligums ar kadu kantori, ja varu aizsutit CV, nemaksajot neko.
Cita lieta darba iekartosanas birojs kas piedava darbu arzemes, bet protams sledzot ligumu ar sadu kantori, jauzzin vai tas nav naudas kaseju kantoris.

M MansDarbs 06.08.2009

ko ākstieties un ielaižieties ar tādiem darbu sludinājumu zadzējiem, ja esat reāls darbadevējs - portāls www.MansDarbs.lv palīdzēs atrast, otrais lielākais portāls (darba meklētāju un piedāvātāju), turklāt nekas nav jāmaksā par ievietošanu, un mēs sludinājumus nezogam un nekorektus un neskaidrus un mistiskus nepublicējam.

S Sanita 22.08.2009

Cvplus.net ir krāpnieki,sūta sms un katra maksā 0.35ls,bet nekur nav brīdinājuma,ka jāmaksā un atteikties arī nav iespējams!

Katram darbiniekam nepieciešama juridiskā palīdzība (pirms/pēc darba līguma slēgšanas), kā arī sava arodbiedrība. Iesaku www.darbiniekuparstavis.lv, [slēpt]@darbiniekuparstavis.lv
Darbinieku pārstāvis.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes