Kurā augstkolā uzsākt psiholoģijas studijas.

Kurā augstskolā studēt Psiholoģiju. Kāda ir darba pieredze pēc studiju pabeigšanās, ir iespējams dabūt darbu Psiholoģijas sfērā? (P.S LU neiesakiet sliktas atsauksmes no paziņām un draugiem, taču variet padalīties savā pieredzē).

D Ditas 14.08.2013

Atbildes (3)

A astrocelotaja 19.08.2013

Varu ieteikt Daugavpils Universitāti - vienīgi es studēju tur ekonomiku, nevis psiholoģiju. Tiešām atsaucīgi pasniedzēji, kuri prot iemācīt ikvienam, laba attieksme pret studentiem gan no pasniedzējiem, gan no lietvedēm utt. Slodze arī ir laba - nav tā, ka var nemācīties, un nav arī tā, ka jāmācās caurām diennaktīm. Ir iespēja sportot bez maksas. Visas programmas akreditētas. Vienīgi dienesta viesnīcu galīgi neiesaku, labāk īrēt vai pirkt savu dzīvokli.

P Patiesi 02.09.2013

Es savulaik RPIVA studēju. Prasības bija milzīgas, bet iegūtās zināšanas ir neatsveramas un diploms tiek pozitīvi vērtēts. Par darba iespējām pēc diploma saņemšanas...tas gan katra paša rokās!

B bogdanovich.e.78 15.09.2013

sudzibas.lv redakcija raksta
"Starptautiskā Praktiskās Psiholoģijas Augstskola- akreditētā iestāde, kur var iegūt augstāko izglītību. Runājot par darbu: diploms nekādā gadījumā negarantē to, ka absolvents iegūs labu darbu. Viss ir atkarīgs no Jums"

ЭТО НЕПРАВДА. Starptautiskā Praktiskās Psiholoģijas Augstskola программа по психологии (бакалавр) не аккредитована! Можете об этом почитать в интернете, в новостях.

Психологию можно изучать в DU, LU, RPIVA, BPMA (Baltijas psiholoģijas un menedžmenta augstskola).

Я думаю, самое качественное образование, которое в Латвии ценится это в ЛУ. Я сама там училась, только не на психолога.
В ДУ тоже качественно - знаю от знакомых.
Про RPIVA ничего не знаю.
BPMA - учусь там сейчас на психолога. Почти у всех преподавателей докторские степени. Но эта вышка только для русских, так как большинство студентов и преподавателей - русские и на лат.яз. говорить отказываются.

Я считаю самое лучшее образование все таки в государственных университетах.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes