Kur varētu saremontēt kvadrociklu

Vai kāds nezin kur varētu saremontēt ķīniešu kvadrociklu,viņš negrib iedarbināties,bet kad izdodas,kaut kā negrib labi strādāt un dūmo.Vai kāds nevar ieteikt kādu servisu,vai labu meistaru.

J juris 05.09.2009

Atbildes (6)

U Uģis riktigais 07.09.2009

Viņiem jau moča motors iekšā.Kur remontē močus,tur arī jāgriežas tuvāk dzīves vietai.Bet vispār par ķīniešu braucamajiem neesmu labas atsauksmes dzirdejis,ja runa par kvalitāti un resursu.Varbut ieliec ieks ss.lv,ka gribi iegādāties lietotu motoru,kaut ko no yamaha vai kaut ko tādu.Rāmis metinas labi.Labi,ko es te muldu...

J juris 12.09.2009

visi gudri ielikt citu motoru,bet tā man piemiņa no opīša kurš bija no fričiem 45.gadā nospēris veco ''NORTON ATV''Ķīniešu ir tikai spoguļi,jo bez tiem nelaiž skatē cauri.

P pufa 13.09.2009

Tad jāmin pedāļi! Degvielu ielēji bākā?!

A albis 13.09.2009

šitādam verķim jau jāpiemet ogles,tas taču kara laika tvaikocikls.

P pufa 13.09.2009

Pārskaiti riteņus- varbūt ir tvaikopēds, tad arī risināsim problēmu par remonta iespējām.

A albis 13.09.2009

eu Pufa varbūt tam vēl vajag sliedes davai uztirgosim,un bonusā iedosim airus.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes