Крыша в доме протекает

Здравствуйте хотелось узнать если в квартире с паталка течет ,кому можно обратится ?если дом управление это игнариует. недавно были поставленны окна, весь регипс намок .спасибо

A Alona 06.01.2011

Atbildes (6)

D Dīdī 06.01.2011

Apdrošiniet dzīvokli,vismaz nepaliksiet zaudētājos. Un tad apdrošinātāji čakarēs namsaimnieku,bet namsaimnieks savukārt sāks domāt.

Z Zz 06.01.2011

Мне кажетса только домоупровление обязано ! помочь , если игнорируют пригрозите жалобой и.т.д.

R rat 08.01.2011

=)))) Podojdi k zerkalu i obratisj. Privikli 4tob po sovetskomu vse bylo, ctob dobrij djadja za nas vse sdelal. Molotok v ruki i muhoj na krishu.

D D. 09.01.2011

Ja jūsu māju apsaimnieko firma vai pašvaldības tad jums nav jālabo tekošais jumts.Man arī dzīvoklī cauru gadu bija mitra siena WC un vecais apsaimniekotājs neko nedarīja kamēr mūsu mājas nesāka apsaimniekot HANZA.CENTRS.
Jau pirmajā vasarā visi pilošie jumti tika salaboti bez visādām diskusijām un nēkādu papildus maksājumus par jumta seguma nomaiņu HANZA.CENTRS no iedzīvotājiem neņēma neskatoties uz lieliem mājas parādiem.
Esmu apmierināts ar HANZA.CENTRS godīgo darbu.

T toDīdī 09.01.2011

Apdosinataji nemaksas neko tados gadijumos.Atrak domat vajag,vasara jumtu labot,un laicigi sniegu tirit nost.

I Iva 10.01.2011

Obligāti visu nofotografējiet , un rakstiska veida pieprasiet namu apsaimniekotajam sastādīt aktu. jo neviens apdrošinātais te nepalīdzēs, jumtu trīšana un labošana ir apsaimniekotāja pienākums , bet pamatojoties uz CIVILLIKUMA 1779.pantu , kas nosaka , ka katram ir pienākums atlīdzināt zaudējumus , ko viņš ar savu darbību vai bezdarbību nodarījis....
kontaktēties ar apsaimniekotāju vajag tikai rakstiski un iesniegumus rakstiet divos eksemplāros, lai jums paliktu vien uz rokam ar parakstu par pieņemšanu.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes