Kredits

sakiet ludzu virs grib panemt no privatpersonas kreditu 10000 Ls.Viens virietis ir ar mieru iedot so kreditu.Bet tikai ar nosacijumu ka bus jurists no vina puses,kuram bus jasmaksa 85 Ls par jurista pakalpojumiem.ka jums liekas,tada suma nav par lielu par jurista pakalpojumiem.

I in4ik18 08.05.2012

Atbildes (5)

I IVETA 11.05.2012

Kas tas ir par vīrieti, iesakat.

I iavots 14.05.2012

Viirs mulkis. Peec tam pa tiesam staigaasiet. Neticiet mazpaziistamam personam un tt. Bigbank var panjem krediitu uz normaaliem un adekvaatiem procentiem, ja tas ir domaats biznesam tad mekleejiet investoru, un nekad neko neparaksties uz saava vaarda, peec pieredzes saku, viirs grib - lai vinjsh arii njem ! Un vispaar lai labaak iet uz banku un ar speciaalistu runaa, jo internetaa daudz nesaprotamas un aplamas informaacijas.

L lvbbb87 16.05.2012

juristiem dargi jamaksa, tas fakts, liguma sastadishana vien ir pardesmit lati...
bet ka nu kurais.
bet esiet uzmanigi...labak izmantojiet kadu no bankam, izanilizejiet kuri sniedz labakus nosacijumus.
ka saka, skopais maksa divkarsh...

M Māris Siliņš 20.05.2012

Ja šo naudu prasa pa priekšu - tīrā veida krāpniecība. Var gadīties, ka jāsedz juristu, aģentu u.tt. prsonu pakalpojums, bet parasti - godīgi cilvēki, šo maksu ierēķina kredīta summā, vai arī līgumā norāda, cik ilgā laikā pēc kredīta saņemšanas šī summa jānomaksā. Vēl vien variants - jo krāpnieku ir daudz, tiek atvērts vienreizējais darījuma konts, no kura naudu var dabūt tikai abām pusēm klātesot, un tad gadījumā ja viena puse savus solījumus netur, tad arī otra neko nesaņem.

C ccarmicl 05.06.2012

jā nu tomēr izdomā ņemt, tad gan uzmanīgi, vispirms izlasi līgumu pirms paraksti. citādies var iegrābties
kā jau iepriekš minēja "vvbbb87" labāk ņem bankā, tomēr drošāk

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes