kreditfirmas

vai tik man liekas bet latvija manuprat ir paradijusas firmas kas tiek nodibinatas it ka par sms kreditkompanijam bet neko neizsniedz tik iekase komisiju? piem goldcredit.lv viasms.lv vai startcredit.lv mmscredit.lv un ta apm!

J janis 28.01.2010

Atbildes (3)

G Guntis 29.01.2010

viasms.lv kredītus izsniedz, jo es dabuju un vēl pagaidām "pa lēto" ņēmu 100, jāatdod 110, bet tagad skatos būtu jāatdod 120..

startcredit.lv kredītus neizsniedz, ja ir jau paņemt kreditsms.lv..

par pārējiem neko pagaidām nezinu..

O oskars 29.01.2010

bet lai izdotu kreditus,ir jabut kaut kadam kapitalam,vai ne?tatad nauda viniem ir,bet dot nedod.vai atlauju ir vienkarsi dabut,un naudu nemaz neizsniedz.piekritu par startkredit,via sms,mms.tas,ka kredits ir kreditsms,tapec nedod ir fufelis,jo tapat saka smskredit,ja grib nemt kreditu vivus.lv,tacu man ir abos,un deva,vini izvelas uz dullo...

K Kredītņēmējs 30.01.2010

Ja kādam interesē, te ir apkopoti kredītu kantori - http://www.kreditiem.lv/lv/kreditu_kompanijas , varbūt caur šejieni kādam veiksies labāk ar kredītu meklējumiem :)

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes