Krāpšanas e-vidē

Labdien cien. sudzibas.lv,

Šodien ielīku pārdošanā savu auto zip.lv portālā un uzreiz man e-pastā raksta kaut kāds Rinalds Vītols ar piedāvājumu palīdzēt pārdod manu auto jā es viņam pārskaitu avansu.
Ierakstīju viņa vārdu google.lv un mani uzreiz pārmeta uz Jūsu lapu. Vai tas ir sakritums vai tiešām viņš ir krāpnieks kaut kāds?

S Sergejs Zastupņevičs 20.12.2017

Atbildes (3)

Nemaksā nekādus avansus. Arī mēs paldzam realizēt dažādas lietas, arī krīzes laikos cilvēkiem palīdzējām tikt vaļā no zirgiem, bet tur ieguldam savas naudas, ne jau prasa kāds avansu par realizāciju.

J [email protected] 29.01.2018

Mēģinu iemcītie vācu valodu.Internetā atradu piedāvājumu vāu vlod apguvi 2 nedēļās, tāpēc pasūtīju šo iespēju. Pēcdžām dienām man atveda ar DPD automašīnu vēstuli ar Ling Fluent karti,kur uzrakstīta parole pr kuru smksju šoferim 47,00 eiro un viņš man uzrakstīja darījuma kvītiPD Nr.729376 2017.gada 17. jūlijs..Šo paroli mēģināju ievadī,kā norādīts instrukcijā. Diemžēl no tā nekas neiznāca, jo vienmēr atnāca atbilde; Unable to login with provident credentils.'' To mēginju izdarīt vairākas reizes, bet tā pat piecu mēneu garūmā nevaru tikt pie valodas apmācības.Ko lai es daru? Kas var palīdzēt, jo tur bija arī teikts par naudas atgriešanu. Reklāmā nav norādīts ne kontaktelefons ne viņu e-pasts.Kur meklēt taisnību? Ar cieņu Jānis.

J [email protected] 29.01.2018

Gribu iemācīties vācu valodu. Internetā atradu reklāmu par svešvalodas apgūšanu 2 nedēļu laikā, tāpēc pasūtīju šo iespēju.Pēc dažām dienām man atveda ar DPD kurjerpastu vēstuli, kurā atradu kartīti ar paroli par kuru samaksāju kurjerpasta šoferim 47.00 eiro , un viņš man uzrakstīja darījuma kvīti PD Nr.729376 no 2017. gada 17. jūlija. Ar šo paroli mēģināju vairākkārtīgi ieiet viņu apmācības lapā, betkatrreiz atnāca atbilde;''Unablto login with provident credentials.''Sapratu, ka nevar pieteikties ar šiem akreditācijas datiem. Tā man ir zudusi iespēja mācīties vācu valodu un pazudusi arī mani 47,00 eiro Kā man atgūt savu naudu, jo par šo Ling Fluent nav nekādas kontaktinformācijas. Kas man var palīdzēt?Ar cieņu Jānis..

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes