Kontrolieri

Šodien mani "noķera" kontrolieri un teica, ka man nav iegādāta biļete. Aizvedot mani uz policijas iecirkni sastādija protokolu, kur ierakstīja nepareizo uzvārdu (kaut gan es dēvu viņiem dokumentus). Es protams neko viņiem neteicu par klūdu (paši vainīgi). Vai viņiem ir kaut kādas tiesības tagad pieprasīt naudas sodu?

A aleksandra_cvet 22.05.2014

Atbildes (4)

Likumsargs 24.05.2014

Ir!
Uzvārds varbūt arī nepareizs, bet pārējie dati droši ir jūsējie! Tā kā labāk samaksāt un turpmāk braucot pirkt biļeti!

Kāpēc pie mums vēl joprojām pastāv uzskats, ka var nemaksāt par saņemto pakalpojumu???

S svetais 30.05.2014

Tagad kontrolieru darbā ņem muskuļotus, liela auguma vīriešus. Taka tiem, kuri nepērk biļeti ieteiktu sākt pirkt, vai arī iet ar kājām. Ārā tagad silts, var droši iet ar kājām/

A araajs 31.05.2014

Vislabākais variants-vienmēr turēt makā 5 euro.Tad nav problēmu ar soda maksāšanu, jo vari nosaukt jebkuru vārdu, uzvārdu, personas kodu, kāds ienāk prātā.Maksājot sodu tūlīt uz vietas, dati netiek pārbaudīti, to dara tikai gadījumos, kad tiek uzlikts tā saucamais līgumsods.
Sabiedrisko transportu izmantoju regulāri, un pēdējā pusgada laikā ne reizi nav gadījies šķirties no "dežūrējošā" piecīša.Tātad tas atmaksājas.

I Izvos4ik 20.08.2014

Par biļetēm ir jāmaksā.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes