Konta arests

Gribejas pajautat,man grasas uzlikt arestu kontam uz doto bridi nestradajuun mums 4 cilvekiem vienigais ienakums uz doto bridi ir gimenes pabalsts,ja vini uzliek arestu gimenes pabalstam visam ir amba man ir 3 apgadajamie un nebus viniem par ko nopirkt pat kaut vai elementaru edienu,ko darit????

V VALDIS 26.05.2009

Atbildes (6)

R runner 26.05.2009

Par ko konta arestu uzliek? Kā zinu, to uzliek tad, ja komp'[anija ir parādā darbiniekiem algu, jeb arī nodokļi nav nomaksāti.

A andris 26.05.2009

varbūt pamēģini iesniegt iesniegumu lai pabalstu maksā uz sievas vai citu kontu. Te juristam jāuzjautā kā ar formalitātēm.

A Alla 26.05.2009

Jo talak jo trakak saja bananu republika:(

A ala 27.05.2009

arestu kontam parasti liek, ja to lūdz kāds no kreditoriem savas prasības nodrošināšanai. jāutājiet juristam, kā jūs šo situāciju varat vērst pa labu.

R rasma 27.05.2009

Ja arī kontam uzliek arestu pēc tiesu izpildītāju prasības, tad katru mēnesi var izņēmt Ls 180 un tikai no tās summas, kas ir virs Ls 180 tiek ieturēts par labu prasītājam.

M madara 13.06.2009

Man arī ir nobloķēts konts.Esmu bezdarbniece,aizgaju painteresēties pie tiesu izpilditāja,vai tiešām es nevaru izņemt bezdarbnieku pabalstu.Man adbildēja ka viņi ņem nost pilnībā visu gan algu gan bērnu pabalstus,u.t..t izņemot neņem nost bērna piedzimšanas pabalstu un miršanas pabalstu.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes