Ko darīt?

Sveiki!Vai kads var sniegt atbildi uz manu jautajumu... [slēpt]@inbox.lvIr tada situacija,ka manai meitenei ,,matei,,ir problemas ar kaiminu!!Vinas matei ir problemas ar veselibu un vina nedrikst uztraukties... Bet ista problema ir ar kaiminu kurs visu laiku megina gandet vinas dzivi,laikam grib dabut araa no dzivokla!Isti nav saprotams kadel ta?Tad nu ta shis cilveks draud mutiski un tada gara,bet pieradit jau nevares to...Vinsh vienu reizi vinai mashinas baka ieleja udeni un vina dabuja maksat par remontu,katru reizi ir jaunas nepatikshanas no vina un nav iespejams normali vinai dzivot sava dzivokli...Tagad vinsh mutiski draudejis izrekinaties jo automashinas signalizacija traucejot gulet... Nolamajis nezeligos vardos un pat teicis ka izd.... un tada gara .... Vina saka pat raudat aiz uztraukuma....Visulaiku vinam ir pretenzijas pret vinu.... Bet vinai iet loti labi materialiski....Gribam vinai palidzet un ievest kartibu... Bet shis cilveks isti pareizs nav un saskarties ar vinu nav isti veseligi.... Varetu jau aizbraukt un....... Bet tad es apdraudeshu savas gimenes veselibu un tada gara ... Ta ka man drizuma bus gimenes pieaugums.... Isti negribas sakerties un apdraudet savu gimeni....Stasts ir garsh un pat nespeju visu sheit uzrakstit ....Varat kads dalities ar informaciju .... Ka Jus rikotos.... Varbut ir idejas ?

A andrecs93 07.02.2013

Atbildes (4)

Minesota 08.02.2013

Samaini dzīvokli.

T Tenis 10.02.2013

Arī man vairākus gadus atpakaļ bija situācija, kurā kaimiņi ļoti traucēja labsajūtu. Tā kā bija arī citi iemesli kāpēc labprāt gribētu mainīt dzīvesvietu (vēlējos mazliet zemes, kur rušināties), sāku pamazām meklēt citu mājvietu. Ar laiku tādu atradu un aizvācos. Pēc iekārtošanās grūtībām, biju tur apmierināts. Tie, kam ir stipri nervi, var, protams, ar nelāgiem kaimiņiem cīnīties un varbūt panākt savu. :)

R ryzyk 15.02.2013

vajag pakart aiz pautiem

A Arturs141 16.02.2013

Ej uz policiju, ko jus vel gajdat. Visspar pietiek jau ar to ka mutiski piedraud, bet ja tas notiek katru dienu tad ejiet aun rakstiet pazinojumu. Nevajag ka upuruis sedet un neko nedarit.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes