kepitis

Kas var pateikt - kāds rezons tiem ārzemniekiem ir aizdot naudu - vai viņiem vajag Latvijas kontus vai ko? Lūdzu padalieties ar informāciju...varbūt kādam ir tomēr paveicies ar šiem aizņēmumiem?

K kepitis5678 19.02.2013

Atbildes (2)

K kepitis5678 19.02.2013

lai veicas...ha?

P Pipars 19.02.2013

Nevienam nav paveicies. Krāpšanas metode apmēram tāda - lai dabūtu naudu, jāiemaksā pašam kaut kāda summa, piemēram, par papīru kārtošanu vai da jebko tamlīdzīgā garā. Loģiski, tiklīdz naudiņu pārskaiti, tā aizdevējs ir ar galiem. Jābūt ir totālam IDIOTAM, lai ticētu kam tādam. Ja nav kur likt naudu, varat vienkārši pārskaitīt man, es zināšu, kur lietderīgāk izmantot...

P.S. tādi mistiski privātie aizdevēji arīdzan tepat Latvijā ir, nevajag nemaz meklēt ārzemniekus. Un - par cik šeit masveidā pludina šādus sludinājumus, acīmredzot ir te, Latvijā, gana daudz cirvju un izmisušu dvēseļu, kas tam uzķeras. Ar galvu domāt vajag, ar galvu!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes