Kas pazīst Krišjāni Lūsi?

Vai kādam no Jums ir bijusi darišana ar personu, kas sevi dēvē vārdā Krišjānis Lūsis? It ka pārstav SIA "IBC", reg.nr. 50003968921 (pagaidam vel neesmu pārbaudījis Lursoftā). Sola aizdevumus no it ka reali pastāvosas Francijas bankas. Tur pat memais ligums sagatavots, bet , kad gribam reali tikties, tad vairs neatbild. It ka birojs esot Barona iela 24. Uzmanieties, un lēti neiekrītiet, ja šāda persona parādas Jūsu redzes lokā!

A Aldis 13.08.2009

Atbildes (5)

S Smaidiņš 13.08.2009

Man jau liekas, ka visi tie ir krāpnieki, kas sola aizdevumus ārvalstu bankās. Tas taču nav reāli, lai ko viņi solītu:)))

O Osvalds 13.08.2009

Vajag uzsūtīt viņiem virsū kādu instanci, lai papurina. Izskatās pēc izspiešanas, un par to jau var piesiet pantu.

Jūsu jurists.

A Adamans 14.08.2009

Bet no otras puses - ar varu jau neviens Jums neliek viņiem maksāt. Paši to darāt labprātīgi. Vienīgi varbūt var piešūt par to, ka šī bŗīza ekonomiskajā situācijā, šādi nelieši iedzīvojas uz citu rēķina.

š šeherezade 14.08.2009

Noķert un kārtīgi noslānīt!!!!Arī citiem par biedinājumu var mežā pakārt ar kājām gaisā,nu kā multenītē par Buratīno.....:D:D:D Lai pašūpojas zarā Krišus un pārdomā dzīvi,nu kādas dieniņas trīs....:)

š šeherezade 17.08.2009

Nē,Pufiņ,es jau pati esmu riktigs maniaks uz šitādām lietām,ja kādu jāpārmāca vai smadzenes vietā jāiebīda...:D Bet biblis Vilnis ir pazudis pavisam,ka tik sieva nav šo pa sūdzībām saganijusi un novākusi no skatuves????Viņs tač pārak atklāti jau savas koordinātes izpauda,nedomāju,ka sievai šitie jociņi patika...:))))

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes