Kā lauzt līgumu

Kā tikt vaļā no pakalpojuma sniedzēja (VIASAT), kurš negrib pārtraukt līgumu un uz manām visām vēstulēm (nu jau kādas 6) atbild ar brīdinājumiem par nesamaksātajiem rēķiniem par pakalpojumu, kurš vairs netiek sniegts (jo karte un uztvērējs jau nosūtīti viņiem)?

M Mila 08.10.2009

Atbildes (4)

B Baņkieris 09.10.2009

Jums vajadzētu personīgi ierasties VIASAT un pieprasīt lauzt līgumu. Ja viņi atsaka, tad lai uzrāda iemeslu un rakstiski, pēc kā var griezties Patērētāju tiesību aizsardzības centrā un tiesā!

V ViktorijaGarenčika 09.10.2009

Lūdzu paskairdrojiet ,ar kādu datumu noformēt atbrīvošanu no valdes locekļa amata SIA darbinieku-direktoru , kas aiziet atvaļinājumā un iesniedz atlūgumu no 28.09.,bet 08.10 uzņēmuma valdes sēdē ārkārtas sēde nolemj par atbrīvošanu no amata.,ja uzņēmuma reģistrā pieteikumu izmainām var iesniegt tikai 12.10,no uzņēmuma reģistra lēmumu par apstiprinātām izmaiņu varam saņemt 16.10-, bet VID atskaitei jābūt 3 dienu laikā pēc darbinieka atbrīvošanas.

H Hugo Djego 09.10.2009

Mila,neesi vienīgā,kam neiet ar Viasat.Man ar cilvēki stāstija,ka nodevuši uztvērēju,bet karti kaut kur iebāzuši un uzreiz nav nodevuši.Atnāca kvīts,ka jamaksā sods,jo arī karte esot viņu īpašums.Kad šie zvanija un teica,ka tik un tā bez uztvērēja neskatās neko,tad atbilde bija,ka sods tik un ta esot kādi 5 ls jasamaksā...

Tā kā,cienijamie cilveki,pirms dodaties šādā avantūrā-vēlreiz apdomajiet,ko dariet./es toties citas muļķibas daru/

A albis 10.10.2009

tak što škīvi ar jānodod atpakaļ un tev nekāda slidināšanās pa kalnu ziemā nebūs,maksāsi kamēr nebūsi nocēlis kosmosā esošo viņu satelītu un viņiem viņu atdevis kuru tu izmantoji.t.i.vienmēr.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes