Kā lai tiek vaļā no īrnieka?

Izīrēju dzībokli, bet pirms pāris mēnešiem konstatēju , ka īrnieks nav nomaksājis komunālos, nav samaksājis par elektrību. Gribēju viņu izmest uzreiz, kad to uzzināju, bet ņemot vērā to , ka viņai mazs bērns un solījās visus parādus nomaksāt, es atļāvu viņai dzīvoklī palikt. Bet nu atkal mēneša sākums ir klāt, bet īres naudu vēl neesmu saņēmusi. Iesakiet, kā man rīkoties? Varbūt kādam ir līdzīga situācija?

E Es 02.06.2010

Atbildes (4)

N Nata 02.06.2010

Nu situacija ir mazliet aakiiga.

1-kad iziireejaat dziivokli,vai likaat iirniekam uzlikt elektriibu uz sava vaarda?

Ja jaa,tad vinja taisa paraaadu pati sev,nevis juusiem,taakaa nav jaabuut uztraukuma par vinjas paraadiem.
Un komunaaalie maksaajumi taapat.

2-kad iziireejaat dziivokli,vai iirniece samaksaaja par naakamo meenesi un depoziitu viena meenesa apmeeraa,kad ievaacaas?

Ja samaksaaja,tad aaraa jau nemetiet uzreiz,jo variet vinjas depoziitu izmantot kaa viena meenesa iiri,un iedodiet vinjai 30 dienu izvaakshanaas briidinaajumu.

Lai vareetu ko ieteikt,ir jaazin paaris fakti,jo no tiem jau situaacija ir atkariiga.

Vai Juus iires liigumu sastaadiijaat?

Ja neee,vinja var vienaa dienaa izvaakties,un pateikt,ka vinjai nav pienaakumu maksaat,jo vinja nav apneemusies to dariit,utt.........

Ir jau zheel,ka mazs beerns,bet kaa jau teicu,situaacija ir atkariiga no faktiem,kuri nav izklaastiiti.

Un-arii jau jaaskataas kaada ir persona.
Ja ir atbildiiga maamina,un straadaa,tad nu varbuut dodiet vinjai krediitu,un nemetiet aaraa uzreiz,bet ja ir taada bezatbildiiga,un nestraadaa,un beernam pakalj neskataas,tad jau nekas nav sagaidaams.

Var jau vairaakumaa redzeeet kaada ir persona.

Un ja iire nav samaksaata tieshi tajaa datumaa,varbuut dodiet vinjai nedeelju-2 un kad vinja samaksaa,aizsuutiet vinjai iiszinju un pasakiet paldies par iires naudu,un piesakiet,ja jau kaadu dienu vinja kavee ar to maksu,ka ir ok,bet lai vinja jums to dara zinaamu,ja buus kaveejusi,Juusu pashas sirds mieram.

Visu jau var sarunaat,un komuniceeshanaas ir pirmaa atsleega uz visu.

Mees ar viiru iziireejam muusu maaju aarpus centra,un dziivojam dziivoklii centraa.

Mums iires maksai vajadzeeja buut pagajusho meenesi 22 dat,bet veel nav samaksaata,bet es zinu,ka man meitene maksaa,un dazreiz laikaaa,dazreiz 3 ned kaveejas,bet vinja tieshaam maksaa.

Un mes to neuztveram kaa lielu probbleemu,jo nejau viss iet katru reizi kaa plaanots,un vinja straadaa 2 darbos,un man liekas,ka vinjai ir daudz probleemu,un ir arii meita-tikko skolaa saaka iet.

Driizi jau buus gads,kad dziivo un iiree,bet neskatoties,ka iire iet iekshaa dazhaados datumos,domaajam athjaunot iires liigumu uz veelvienu gadu,jo neskatoties uz kaveejumiem,es zinu,ka manaa iipashumaa neviens uz sienaam neziime,neviens nesmeekee,nedzer,neballeejaas,puishus neved,troksni netaisa,un uztur tiiru un izveedinaatu.

Esmu bijusi tur 2 reizes kopsh vinja ievaacaas,un iipashums ir perfektaa staavoklii.

Varbuut mums ir taada attieksme,jo mums taa iires maksa taa nedeg,un nav muusu iztikas avots.
Ja Jums tas ir vieniigais ienaakumu avots,varbut,ka ir savaadaaka nostaaja

L Linda 03.06.2010

man bija savadak,sakumaa maksaja,tad saka kaveet,par nelaimi uzticeejos,visas gramatinas bija atstatas irniekiem-pasi maksaaja.Tad saka nakt bridinajuma vestules,nebija maksati komunalie pavisam.Kad saku par to runaat,irniece kluva nekauniga,it ka caur inetu visu maksaaja,liec sai mieru,saaku ieteikt izvakties,bet sii-ko,uz ielas te tagad bus jadziivo?Tad saku piedraudet ar policiju,ka izmetiisim tapat laukaa.Un ko jus gribeejaaat?Vina ar saviem radiem momentaa nebridinot savaca savas parpalas vel lidzi visas musu atstatas mantas pakeera un prom.Iztiirija visu,kas bija njemams:(

V Valodasinspekcija 05.06.2010

Es, vai jums ir noslēgts īres līgums?
sīkākai info varat rakstīt uz e-pastu.

N nr.1 06.06.2010

Labakais variants-ar pendeli pakaļā!Tādi ar berniem tik piesedzas,maina dzivoklus ik pec menesa!Lai iet pie maates un dzivo tur pa briivu,ja cilvekiem samaksat nevar.Pieradusi,ka vinu vieta visu citi apmaksaa,tik staigaa ar berniem un paunaam apkart.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes