JOBNOW.LV atsauksmes

Labdien!Vai kāds no Jums ir braucis caur šo darbā iekārtošanas firmu strādāt?

K Kitija 11.06.2011

Atbildes (20)

T ToKitija 11.06.2011

Nosaukums vēsta,ka tev būs jāsniedz intīmpakalpojumi.

C cirvis 11.06.2011

Izlasot jau pirmos teikumus no viņu mājas lapas gribas turēties no viņiem tālāk- nebaudāma latviešu valoda, gramatiskas un faktoloģiskas kļudas! Ātri parēķinot piedāvāto algu, darba stundas tur drīzāk velk uz paverdzināšanu vai ko līdzīgu!

M masha 15.06.2011

Es nesen atbraucu ar viņiem uz salu, viss kārtībā. Priekš manis laba alga, Rīga darba nav. Jādomā reāli, lai nopelnīt jāstrādā.

L Laasma 30.06.2011

Vai ir veel kaadas atsauksmes par sho firmu?
Ljoti interesee- jo taisos caur vinjiem braukt uz Kipru un nedaudz taa kaa uztraukums par daudzaam lietaam.

P Pasha 05.07.2011

ja vot toze prijexal na Kipr mesjac nazad, rabotaju v gostinice do vecera, a nocju tusovki, zdes kruce, Jurmala-otdixajet!!! Sovetyuju esli kto ne rabotat, to objazatelno edte otdoxnut v Aiju Napu, mesto dla molodezi!

A Aivars 03.09.2011

čau.ir doma braukt caur šo firmu uz angliju,kādam ir jau pieredze?

S Santa 04.09.2011

Beidzot kaut kādai firmai ir labas atsauksmes, reti kāds šeit labu raksta, tikai slikto.
Strādāju vienā bankā par personāla atlases speciālistu, teikšu visiem darba meklētajiem, ja jūs maināt darbu, profesiju vai braucat uz citu valsti, nedomājiet kā uzreiz jums maksās lielu algu, neviens daudz uzreiz nemaksās, kā arī Latvijā. Jo tur jūs neviens nezina, ko jūs mākat darīt. Savas zināšanas ir jāpierada.
Otrkārt, esiet gudri-skatāties Licenci!!!

M MARCIUS 16.09.2011

Hia,esmu Uk, domaju busu plavas, biju noliktava, sanemu 6,00 stunda, istaba ka ir, viss ir, mebeles, esmu no Talsiem, domjau ka darba nebus, tagad varu iekrat kaut ko no algas savai draudzenei uz kleitam un sev uz dzivi.Neteiksu ka ir loti viegli, bet nenozeloju. man in STUPID COUNTRY DONT PAY

V valda 27.09.2011

atsauksmes ir interesantas-ja jums ir nauda lidzi un gatavi esat ticet solijumiem tad uz prieksu!mes atbraucam tris cilveki un sezam bez darba jau otro nedelu;pie tam sadarbibas firma necel klausuli;acimredzot pa birzam jaskriem pasam unjamekle darbs!

Z Zinaida 29.09.2011

ari atbraucam un viss ir, nezinu kapec jums nav....

B Baiba 04.10.2011

Sveiki visiem. es arī martā taisos braukt uz kādu no šīm siltajām jaukajām vietiņām jau pagājušajā gadā gribēju taču nedaudz plāni nojuka. runājos nesen ar draugiem viņi stāstija ka lai labaak nebraucu jo neko sakraat nevar dzeramnaudas neviens nedod visu pievac griekji sev utt un attieksme esot briesmiiga. tad nu taa gribeetu seit uzzinat un lai jus palidzat man tikt skaidriiba vai ir jega braukt uz turieni vai nau un iespejams varat uzrakstit kura vieta stradajat lai zinu kura labaaka :)
paldies jau ieprieks :)

Z zinu 11.10.2011

Kā vienmēr likās, ka viss kārtībā, tikai kad atbraucām sanāca tā, ka tas, kas solīts protams nebija. Sieviete, kas pārstāv šo firmu tik atrunājās un saka ka gan jau gan jau. bet tas, kas tika solīts vispār neatbilst patiesībai. Galvenais, ka viņai samaksāja. tagad uz epastiem atbildes tikai, ka galvenais ka ir darbs. bet tas, ka solīja gan citu dzīves vietu, gan citu darbu tas vairs neinteresē.

A adasd 11.10.2011

Agentura(s) jau ari nevar zinat visus sikumus +vini jau ari tic visam ko saka tiesais darba devejs........un nesakraj tie kuri aizbrauc patuseties un nodzer(nopipe) visu algu! atkarigs no pasa kas un ka , agenturas tikai principa jums dod pirmos solus parejais jau ir atkarigs no cilveka ......bet tas tiesa atkarigs no darba, ja darbs sud*gs tad ari neko nevar sakrat un nopelnit.....man ta adgadijas Spanija tagad nekad uz tadiem darbiem netaisos doties ....Stp ari taisos caur so agenturu braukt uz kautkurieni.

Peace!!!!

M mara 12.10.2011

hei hei Aģenturas nenodarbojas ar dzīvosanu, tikai ar darbu, ja dzivosana nepatik mekle sev citu....ka darijam mes, vini tikai palidz uz pirmo laiku!!!

M Matiss 13.10.2011

Rastu tiem kas saprot, kas ir stradajis arzemes! mes visi izgajam grutibas! Majas viss ir!te nav neka, nevienam tu esi nav vajadzigs, ja par sevi nepadomasi pats-neviens nepadomas. Mes ari no sakuma pelnijām mazak, dzīvojām NELUKSS viesnicas numurina! Visu izgajam, sakam dzivot normali tikai pec pussgada! nevienam tava izglitiba nav vajadziga, pieradiju sevi ka labs dabrinieks! tagag pec 3 gadiem, es varu godigi pateikt, paldies par iespeju vienai firma! bet ja kads nav apmierinats brauciet uz Latviju un stradajiet par 135Ls! ja velaties pelnit vajrak tad stradajiet neviss zelojieties! Firmas jums tikai piedava darbu, neviss bezmaksas bileti uz visu muzu! Man ari bija gruti pirmo laiku, nelidoju makoņos! Stradaju un stradaju! tapec tagad esmu cilveks arzemes!
Un cietiem braucejiem velu veiksmi un pacietibu! :)

K karina 24.10.2011

Mēs nesen atbraucām ar draudzeni no Grieķijas, tik forši mums bija. dzīvoja par velti, divātā istabā. peldējām katru rītu, tusējām vakarā. Bet strādājam arī labi, neko nedārīt par velti neviens nemaksās. tā kā visiem velu braukt kur silti, pavisam citas emocijas. Obligāti vēl braukšu!Mums bija laba viesnīca, kur maksāja, un atteisme bija laba, tas viss atkarīgs no kolektīva, kā arī Latvijā.

R Roberts 08.11.2011

cik biljete vsp maksa uz kipru vai griekjiju?un ja reali apchakare tad ir konkreta pakalja ne? :D

E es 17.12.2011

Nu es teiksu 50 -50 ! Pats biju Griekija KOS sala runajot par to ko vina apsolija dala nebija taisniba ! Ir ta dzivojam patiesam bez maksas bet 7 cilveki 3 istabu dzivokli nevis ka bija apsolits ka dzivosim pasa viesnica ! Uz darbu bija jabrauc 2 reizes dena kopa aptuveni 25 km katru dienu! Runajot par esanu bija apsolitas 3 reizes bet dabujam tikai 2 un taja pasa laika loti slikti baroja vakara deva to kas palika pari pec klientiem un no rita vsp deva kkadas samazgas , auglus vsp nedeva . Runajot par dzeramnaudu ko apsolija viss jau itka ok cilveki naudu menedzerim atstaja un sanaktu tiri labi bet vins nedalijas ar nevienu taka jega uz to ceret ir maza un liguma tas nav ieklauts! Runajot par to ko atbildeja no kompanija par to kad es teicu ka ir problemas ar dzeramnaudam vina pateica ka visu nokartos! Nakamaja diena ipasnieks viesnicai pateica ja bus vel tadas sarunas atlaidis! Pedeja manesi negribeja samaksat visu un gribeja apsmaukt! Es zinu ka tas ir daudz labak ka sedet Lv un nedarit neko bet es tomer uzskatu ka ja es maksaju sai kompanijai par kko tad vinai vajadzetu but ieintresetai risinat sis problemas bet ta nav ! Ta ir tira veiksme viss atkarigs no reala darba deveja !Mana liguma pec darba pabeigsanas man vajadzeja sanemt sertifikatu ko es nesmu sanemis jau 2-3 menesus lai gan solija jau sen! Taka padomajiet labi un ja anglu val jums ir laba varat atrast pasi!

M Moros 10.01.2012

Не рекомендую связываться с JOBNOW, их информация не соответствует действительности, предлагают сами незная что, работать будете за кусок хлеба!

M Maris39 21.01.2012

a ja rekomenduju Jobnow, u menja net nikakix problem!ocenj rad! spasibo im cto pomogli s rabotoj!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes