Jebiobaktērijas.

Tagad jau visādi tie produkti nopērkami. Bet ma īsti nav skaidrs,kapēc tādus zvērus laiž iekšā,piemeram jogurtā?

U Uģis riktigais 06.06.2009

Atbildes (9)

U Uģis riktigais 06.06.2009

...un,kad ataisi savu produktu vaļā,tad viņas jau pusi noēdušas :(

š šeherezade 06.06.2009

Uģēns pats uzdod jautājumu un pats arī uz to atbild.....Vot tā,tauta,mācaties no Uģēna,lai nav te lieki jāstreso un jāstrīdas ar citiem!!!:))))))))

U Uģis riktigais 07.06.2009

Seherezade,saproti,tās ir seksopilās baktērijas,kas vairojas.Tas nozīmē,ka jo vēlak nopērc savu produktu,jo tukšāks trauks Tev būs.Viņas tur drāžas viena ar otru iekšā taja traukā,domadamas,ka nekad netiks podā.

š šeherezade 08.06.2009

Tev jau pašam sekss vien prātā,kā novēroju.....izvirtulis-Uģēns:))))))

A airplane 08.06.2009

biobaktērijas atjauno zarna trakta mikrofloru. lasi vairāk i-netā

U Uģis riktigais 08.06.2009

Saprati,Šehrezade? Viņas grib Tava florā visu sakopt,izslaucīt gružus utt,un tikai tad podā.

I Ilgvars 08.06.2009

slimie :D:D:D

A albis 12.07.2009

jorgutu lietoju daudz ir bijušas zemenes,avenes,mellenes,āboli,arbūzi,ķirbji,kolrābji,patisoni.u.c.augļi,bet tās baktērijas ir acidofāli-bifidās,aktīvās no attīrišanas ietaisēm,mēra,holēras,tīfa,baku,ēbolaun dažādu no kāju pirkststarpēm izvilkto maisījums,saprati ko TU UĢI,KUĢI,BRUĢI.

E Ernests 22.07.2009

Viņas netiek speciāli liktas, lai vienkāarši būtu. Izgatavojot dažādus peina produktus tiek pievienotas dažādas baktēriju kultūras, lai vispār iegūtu produktu. Viņas palīdz (būtībā ir atbildīgas par) saldā krējuma pārvēršanos skābajā un citiem procesiem. Tagad vienkārši ražotāji ķer pircējus uz muļķi un stāsta, ka tur visādas labas lietas, kas tur ir bijušas vienmēr.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes