Jautajums

Sveiki! Man būtu jautājums

Sveicināti! Vel neesmu ielicis sūdzību, tāpēc vēlējos jautat vai ja ieliktu sūdzību vai es to varētu ari pēc tam izņemt vai ari tikai varētu uzlikt atrisināta? Vienkārši cilvēks neadod jau 11 mēnešus 3500 eur bet tomēr zinu, ka viņam bērns utt negribu visu nākotni sabojāt, ja nu gadījuma viņš uzreiz atdod.

J Janism69 10.01.2018

Atbildes (6)

Var noņemt sūzību. Administrācijai jāuzraksta, ka jūs vēlaties noņemt sūdzību.

J Janism69 10.01.2018

Bet adminstracija man nav atbildejusi, ka tiessam var nonemt sudzibu, negribu ari neatgriezeniski cilvekam dzivi sabojat, vienakrsi gribu uzspiest maksimali un musdienas cilveki vairak baidas no sudzibas.lv neka no tiesas, jo diemzel sudziba ir publiska, tiesa isti nee..

P Pareizais77777 23.02.2018

Vai tas ir iespejams noņemt sudzibu? Cik atri viņi to izdara?

smejiesvesels 10.01.2018

Tu i domā ka ielikšana sūdzībās motivēs atdot parādu? Kaķim jāsmejas...:D

J Janism69 10.01.2018

Ta, ka zinu, ka sim cilvekam tas ir parak loti svarigi.. tad jaa, bet nevaru saprast vai vares iznemt vai nevares iznemt? sudzibas.lv adminstracija man ari neatbild, tapec negribu bez iznemsanas iespejas ievietot

D Džoanna 03.03.2018

Labdien! Šodien ieejot veikalā Elvi Taurenē Mani pārsteidza veikala nepatīkamā smaka!Pārdevēja Ieva Rozentāle nesasveicinājās! Šis dzēriens, kas citos veikalos tiek tirgots bez liekiem vārdiem un kur angļu valodā uzraksts, ka tiek tirgots nesasniedzot +18 šajā veikalā 12.gadus jauna meitene saņēma no pārdevējas nelaipnus vārdus "Es Tev šito nepārdošu, nemaz nesmaidi! " apskatot veikalu nevienā vietā neredzēju nolikumu ka šo dzērienu Aizliegts PĀRDOT bērniem zem 18! Ieteikums izņemt šo preci no šī veikala ,lai nerodas pārpratums .Kā arī šajā veikalā ļoti bieži Dārzeņi un Augļi neatbilst kvalitātei,apvītuši vai mīksti,gluži tāpat kā cenas kas plauktos neatbilst cenai pie kases!Ieteikums šo veikalu biežāk Kontrolēt!Atvadoties pārdevēja nereağēja.Pārunāt ar veikala vadību pārdevējas attieksmi pret bērniem un pieaaugušajiem nedaudz kūltūras nav daudz prasīts.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes